Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έγκλημα πάθους πίσω από την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη – Βασάνισαν και βίασαν την 34χρονη πριν την κάψουν ζωντανή – Τι είπε η φίλη της στην Αστυνομία

Έγκλημα πάθους πίσω από την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη – Βασάνισαν και βίασαν την 34χρονη πριν την κάψουν ζωντανή – Τι είπε η φίλη της στην Αστυνομία

– Σχεδόν βέβαιοι οι αστυνομικοί για τα κίνητρα του δράση της φρικιαστικής δολοφονίας της 34χρονης στην Ξάνθη
– Το μένος του δράστη ή των δραστών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους
– Τι είπε στους Αστυνομικούς η κοπέλα που την είδε τελευταία, λίγο πριν το έγκλημα
– Έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για να ελεγχθούν τηλέφωνα, sms και e-mail
– Σοκαρισμένος ακόμη και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας
– Οι πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι αιτία του θανάτου της
– Άφωνη από το έγκλημα η τοπική κοινωνία, δηλώνει στο NewsIt ο δήμαρχος της Ξάνθης

Η δολοφονία της 34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη, έξω από το πατρικό της σπίτι στην οδό 40 Εκκλησιές τα ξημερώματα της Πέμπτης, έχει αφήσει άφωνη όλη την Ελλάδα.

Ο δράστης ή οι δράστες πρώτα βίασαν και στη συνέχεια έκαψαν ζωντανή την άτυχη γυναίκα, κόρη γνωστού εμπόρου της πόλης. Ακόμη και ο ίδιος ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό της κοπέλας, σοκαρίστηκε απ’ ό,τι είδε.

Η κοπέλα είχε κακοποιηθεί άγρια σεξουαλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt φέρει στα γεννητικά της όργανα δυο τομές, που δεν έγιναν με μαχαίρι αλλά άλλο, άγνωστο, αιχμηρό αντικείμενο. Και πριν ξεψυχήσει από τις πολλαπλές βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της, την έλουσαν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και την έκαψαν ζωντανή.

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Και στο συμπέρασμα αυτό τους οδηγεί το μένος των δραστών. Και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφουν τις έρευνές τους. Ήδη αναζητούν επαφές και σχέσεις στο φιλικό της περιβάλλον.

Το συνεργείο της σήμανσης συνέλεξε στοιχεία και γενετικό υλικό από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ έχει ζητηθεί η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, για να ελεγχθούν για sms, mail και τηλέφωνα, μήπως και βρεθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει στο να βρεθεί ο δολοφόνος.

Τι είπε η φίλη της στους Αστυνομικούς

Είναι η κοπέλα που θεωρείται πρόσωπο – κλειδί από τους αστυνομικούς, καθώς την είδε τελευταία, λίγο πριν το έγκλημα.
Χωρίστηκαν δύο στενά πιο κάτω, μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση…
Όπως είπε λοιπόν η κοπέλα, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, το 34χρονο θύμα δεν είχε κάποια ερωτική σχέση αυτό το διάστημα.
Δεν είχε αναφέρει ποτέ στη φίλη της ότι δέχεται απειλές ενώ έδειχνε χαρούμενη και καθόλου προβληματισμένη.
Επίσης, όπως είπε στην κατάθεσή της, η φίλη του θύματος, στο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζαν πριν το έγκλημα, δεν τις ενόχλησε κανένας. Τίποτα δηλαδή δεν έδειχνε, τη φρίκη που θα ακολουθούσε…
“Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα της συνέβαινε κάτι τέτοιο”, φέρεται να είπε η κοπέλα στους Αστυνομικούς.

Τραγική ειρωνεία: τη στιγμή που ένας από τους γείτονες άκουσε τα ουρλιαχτά της 34χρονης και έτρεξε με έναν κουβά νερό για να τη σώσει, κατέβαιναν στο δρόμο ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος.

Ο αδερφός της είχε τη μηχανή του παρκαρισμένη στην πυλωτή και ανησύχησε. Ο γείτονας τους είδε και τους φώναξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας για να τον βοηθήσουν. Αλλά δεν πρόλαβαν… Πατέρας κι αδερφός δεν ήξεραν ότι η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί, ήταν το ίδιο τους το αίμα.

Το χρονικό…

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει. Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη για να περάσει με τους γονείς της, τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, την ώρα που επέστρεφε στο πατρικό της, από νυχτερινή διασκέδαση. Με τη φίλη που ήταν μαζί, χωρίστηκαν δύο στενά πάνω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit στο σημείο τους εγκλήματος έχει ήδη φτάσει ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας από την Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ζητηθεί να μην αδειαστούν οι κάδοι σκουπιδιών της περιοχής, καθώς δεν αποκλείεται μέσα σε αυτούς να υπάρχουν αντικείμενα ή ίχνη των δολοφόνων, όπως επίσης και η τσάντα της άτυχης κοπέλας.

Όπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης “πραγματικά χειρότερο πρωϊνό δε θα μπορούσε να ζήσει η τοπική κοινωνία που είναι ανάστατη από το πρωτοφανές, φρικαλέο θα έλεγα έγκλημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της εκλιπούσας, στους γονείς της, στα αδέλφια της και σε όλους τους γνωστούς και φίλους. Ιδιαίτερα μάλιστα να τονίσω πως ο τρόπος ο βάρβαρος με τον οποίο έγινε το έγκλημα και το κάψιμο της κοπέλας είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ας μας προφυλάξει ο Θεός καθώς όλοι έχουμε παιδιά να μη βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Οι γονείς της εκλιπούσης και τα αδέλφια της είναι άτομα που είναι πασίγνωστα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Είναι μια αγαπητή οικογένεια που δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για δυσμενή σχόλια και δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν ο λόγος να συμβεί αυτή η φρικαλεότητα“.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο δήμαρχος Ξάνθης…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή – Ανατριχίλα από την άγρια δολοφονία 34χρονης, κόρης πασίγνωστου εμπόρου, στην Ξάνθη

Φρικτή δολοφονία στην Ξάνθη: Προσπάθησαν να βιάσουν και έκαψαν ζωντανή, την κόρη πασίγνωστου εμπόρου!

Ξάνθη: Απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε