Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Έγκλημα στο Ελληνικό: Οργή για τον ταξιτζή – Ζητούν να του αφαιρεθεί η άδεια

Έγκλημα στο Ελληνικό: Οργή για τον ταξιτζή – Ζητούν να του αφαιρεθεί η άδεια

Το έγκλημα στο Ελληνικό σχολιάστηκε ιδιαίτερα την Πέμπτη λόγω της αγριότητάς του αλλά και του πως έγινε με πολίτες να είναι αυτόπτες μάρτυρες. Περισσότερο απ’ όλα σχολιάστηκε η μαρτυρία του οδηγού ταξί που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ζήτησε από την αιμόφυρτη γυναίκα του ηλικιωμένου αντιπτέραρχου που πριν από λίγο την είχε πυροβολήσει, να βγει από το ταξί του ενώ η ίδια ζητούσε βοήθεια.

Ο Σύνδεσμος Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, σε ανακοίνωσή του για το έγκλημα στο Ελληνικό αναφέρει: «Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του. Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.
Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Όταν η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να τρέξει για να σωθεί, ούσα ήδη βαριά τραυματισμένη, προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί. Η μαρτυρία του οδηγού του, σοκάρει. «Η κυρία μπήκε στο ταξί, μέσα στα αίματα, για να τη σώσω. Λέω «τι κάνετε κυρία μου;«, «με σκοτώνει, με σκότωσε«. Εκείνη τη στιγμή εγώ ψιλοκόλλησα. Βγαίνω έξω, ανοίγω την πόρτα της λέω «κυρία, περάστε έξω, σας παρακαλώ βγείτε έξω«. Μετά άκουσα δυο πιστολιές και τίποτα άλλο» είπε στις κάμερες ο οδηγός ταξί, δηλώνοντας ταραγμένος…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις