Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στο Κορωπί: Συγκλονίζει η αδερφή του θύματος στο Live News

Έγκλημα στο Κορωπί: Συγκλονίζει η αδερφή του θύματος στο Live News

Στο σπίτι και τη γειτονιά που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα στο Κορωπί το 2016, ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει. 4 χρόνια μετά το φρικτό φονικό της συζύγου από την ερωμένη του άνδρα της, τα ισόβια που επιβλήθηκαν στη φόνισσα έξυσαν μια πληγή που παραμένει ανοικτή τόσο για τα παιδιά όσο και για τους στενούς συγγενείς του θύματος.

Η αδερφή της άγρια δολοφονημένης γυναίκας στο Κορωπί, η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών της, μιλάει στο Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Click4more: Ισόβια στη “φόνισσα του Κορωπίου” – Δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά – Στο στόχαστρο ο πρώην σύντροφός της

Περιγράφει τον Γολγοθά που όπως λέει συνεχίζει να ανεβαίνει για να στηρίξει τα παιδιά που έμειναν ορφανά και ζητάει, όπως και η εισαγγελέας, την παραδειγματική τιμωρία του πατέρα τους, του 45χρονου που αν και φέρεται να γνώριζε τις προθέσεις της συντρόφου του, δεν έκανε τίποτα για να την σταματήσει.

«Ανοίγω την πόρτα στο κέντρο υγείας και βλέπω την αδερφή μου να της κάνουν ανάνηψη. Είχε ήδη ‘φύγει’. Προσπαθούσαν να τη σώσουν και όπως μου είπαν και οι γιατροί ΄κάναμε απλά προσπάθειες γιατί ήταν έξω δύο παιδιά και παρακαλούσαν για τη ζωή της μαμάς τους».

Την Τρίτη, η εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στην εισαγγελία Πρωτοδικών και να ερευνηθούν οι τυχόν ευθύνες του 45χρονου, συντρόφου της κατηγορουμένης και πρώην συζύγου του θύματος.

«Μέχρι τις οκτώ και τέταρτο μιλούσα με την αδερφή μου και ξαφνικά στις οκτώ και είκοσι χτυπάει το τηλέφωνό μου και ακούω την αδερφή μου να φωνάζει βοήθεια και τα δύο παιδιά της να εκλιπαρούν τη δολοφόνο της μητέρας τους να μην την σκοτώσει».

Λίγους μήνες πριν η 30χρονη σκοτώσει την άτυχη γυναίκα, η αδερφή της, είχε καταλάβει ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη και την είχε προειδοποιήσει. Όμως δυστυχώς ήταν αδύνατο να γλυτώσει εκείνο το μοιραίο απόγευμα στις 3 Αυγούστους του 2016 στο Κορωπί.

Η φόνισσα του Κορωπίου, όπως χαρακτηρίστηκε, σταμάτησε έξω από το σπίτι της συζύγου και ύστερα από λογομαχία κατέσφαξε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών της.

«Ήρθα εδώ να ζητήσω συγνώμη προς όλους και τα παιδιά της συγχωρεμένης και τα δικά μου παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από τότε που έφυγαν τα παιδιά μου έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη πλέον», είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία της η 30χρονη.

Η μητέρα του άντρα που για χρόνια υπήρξε το μήλον της έριδος ανάμεσα στις δυο γυναίκες υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είχε προειδοποιήσει πολλές φορές την κατηγορούμενη, να μείνει μακριά από το γιο της, επειδή ήταν παντρεμένος. Η σχέση τους συνεχίστηκε και με το πέρασμα του χρόνου, οι άγριοι καβγάδες ανάμεσα στη δράστιδα και το θύμα της πύκνωναν.

Όλοι στο Κορωπί γνώριζαν για το ερωτικό τρίγωνο που έμελλε να καταλήξει σε εφιάλτη. Κανείς όμως δεν περίμενε το φινάλε που θύμιζε αρχαία τραγωδία. Πλέον δυο παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς μητέρα κι άλλα δυο θα δουν τη δική τους να βρίσκεται για χρόνια μέσα στη φυλακή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις