Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στο Περιστέρι: “Πού είναι τα λεφτά” φώναζαν οι δολοφόνοι! Κατάθεση σοκ

Έγκλημα στο Περιστέρι: “Πού είναι τα λεφτά” φώναζαν οι δολοφόνοι! Κατάθεση σοκ

– Νέες αποκαλύψεις από την κατάθεση της κόρης του ζευγαριού
– Κλειδώθηκε στο δωμάτιό της όταν κατάλαβε ότι οι δράστες είχαν μπει στο σπίτι
– Αφού πυροβόλησαν τους γονείς της, τους άκουσε να φωνάζουν στα αλβανικά: “Πού είναι τα λεφτά;”
– Περιπλέκει την υπόθεση η πληροφορία πως το κουδούνι της πόρτας της πολυκατοικίας δεν λειτουργούσε
– Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τα θύματα του αιματηρού εγκλήματος στο Περιστέρι
– Οι κουκουλοφόροι -άγνωστο πώς- μπήκαν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα τετραμελούς οικογένειας
– Πυροβόλησαν στο κεφάλι τον άνδρα και τη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι τους!
– Η γυναίκα εξέπνευσε στο νοσοκομείο – Ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση
– Χτύπησαν τον γιο τους που έχει κινητικά προβλήματα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες!

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Περιστέρι. Και προκύπτουν από τα όσα κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές η 18χρονη κόρη του ζευγαριού που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

Κρύφτηκε και τους άκουσε να μιλούν για λεφτά

Η 18χρονη κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως άνοιξε την πόρτα και είδε τους δράστες μέσα στο σπίτι. Αμέσως την έκλεισε και προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία.

Οι δράστες, ωστόσο, πρόλαβαν και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους γονείς της και αμέσως μετά η κοπέλα τους άκουσε να φωνάζουν στα αλβανικά: “Πού είναι τα λεφτά; Πού είναι τα λεφτά;“.

Δεν λειτουργούσε το κουδούνι

Μία ακόμη πληροφορία που μάλλον… περιπλέκει τα πράγματα είναι η εξής: Το ότι το κουδούνι της εξώπορτας της πολυκατοικίας ήταν χαλασμένο. Μιλάμε για το κουδούνι του διαμερίσματος της συγκεκριμένης οικογένειας. Που σημαίνει πως για να μπει κάποιος, είτε θα έπρεπε να χτυπήσει άλλο κουδούνι, είτε να πάρει τηλέφωνο την οικογένεια.

Αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, κάνει την υπόθεση ακόμη πιο “θολή”. Γνώριζαν οι δράστες την οικογένεια με αποτέλεσμα να τους ανοίξουν την πόρτα; Ή μήπως χτύπησαν κάποιο άλλο κουδούνι για να μπουν στην πολυκατοικία;

Αμέτρητα ερωτηματικά

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα φρικιαστικά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στο σπίτι μιας φιλήσυχης τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι τα ξημερώματα; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Δράστες δυο άνδρες με κουκούλες, θύματα ένα ανδρόγυνο και τα παιδιά τους.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι.

Υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Εκείνο που περιπλέκει τις έρευνες είναι το γεγονός πως ενώ στο διαμέρισμα της οικογένειας βρέθηκαν λεφτά, οι δράστες είχαν πάρει το πορτοφόλι του 53χρονου θύματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με την ίδια σοβαρότητα τόσο το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία όσο και το να πρόκειται για μια “σκηνοθετημένη” ληστεία, με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες από το πραγματικό κίνητρο! Επίσης, ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν ακόμα οι αρχές είναι να πυροβόλησαν το ζευγάρι γιατί παρότι φορούσαν κουκούλες ενδέχεται να αναγνώρισαν έναν ή και τους δυο δράστες από την ομιλία του.

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός, που σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου έμενε η οικογένεια έχει κινητικά προβλήματα και το 18χρονο κορίτσι που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και γι’ αυτό φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ. Το άτυχο ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Αντίθετα, τους περιγράφουν όλοι σαν μια φιλήσυχη οικογένεια με τον πατέρα να εργάζεται στην οικοδομή και να μην έχουν απασχολήσει ποτέ για το οτιδήποτε τις αρχές! Λόγω έλλειψης στοιχείων, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες για να βρουν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας στο οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των θυμάτων.

“Ήταν καλοί άνθρωποι, ήσυχοι, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν” είπε μια κάτοικος της γειτονιάς, ενώ ένας άλλος αποκαλυψε πως ήταν στη 01:50 που κάποιος άκουσε φασαρία. Ένας άλλος γείτονας είπε ότι οι κόρες του άκουσαν πυροβολισμούς, ενώ συγκλονίζει και η μαρτυρία μιας γειτόνισας η οποία έζησε πιο έντονα απ’ όλους το τραγικό συμβάν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε