Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Στην φυλακή η 27χρονη δολοφόνος

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Στην φυλακή η 27χρονη δολοφόνος

Στη φυλακή οδηγείται η 27χρόνη από το Μπαγκλαντές η οποία ομολόγησε το φόνο της 48χρόνης Κινέζας, που διέπραξε στις 24.10.2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη η οποία ομολόγησε το έγκλημα που συγκλόνισε τον Άγιο Παντελεήμονα, τόσο ενώπιον του ανακριτή όσο και στους αστυνομικούς.

Υποστήριξε ότι το θύμα συνδεόταν ερωτικά με τον άνδρα της και από τη στιγμή που εκείνη σύναψε σχέση μαζί του αντιμετώπιζε σκηνές ερωτικής αντιζηλίας.
Συγκεκριμένα στην προανακριτική της απολογία ανέφερε ότι υπήρξαν περιστατικά όπου την έβριζε και της πετούσε αντικείμενα.

“Μου επιτέθηκε”

Στο έγκλημα όπως ανέφερε προανακριτικά έφτασε όταν συνάντησε το θύμα τυχαία και εκείνη την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν. Μόλις μπήκε μέσα, αντιλήφθηκε ότι η 48χρονη κλείδωσε την πόρτα. Όταν ρώτησε γιατί το κάνει αυτό της απάντησε ότι “τώρα θα μιλήσουμε” και της επιτέθηκε.

Την έπιασε από τα μαλλιά και οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν, όπως τουλάχιστον φέρεται να υποστηρίζει η 27χρόνη.

Έτσι την σκότωσε

Κάποια στιγμή της είπε ότι δεν είναι εχθρός της, και αν το πρόβλημα είναι η σχέση τότε θα φύγει. Το θύμα απάντησε «ποτέ δεν θα σε αφήσει» και της όρμηξε πάλι. Την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω.

Η 27χρονη ανέφερε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι ότι θα πέθαινε, και έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και την χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι.

Υποστήριξε ότι με τα πρώτα χτυπήματα το θύμα δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την πνίξει αλλά στο τρίτο χτύπημα το κεφάλι της άρχισε να τρέχει αίματα, τα χέρια της χαλάρωσαν και έπεσε επάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει.

Τότε η γυναίκα από το Μπαγκλαντές την έριξε στο πάτωμα και της έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε. Πανικοβλήθηκε και στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι της Κινέζας μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι. Με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο. Φεύγοντας πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Ο συνήγορος της Γιάννης Φορτώμας μετά το τέλος της διαδικασίας τόνισε:«Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε η εντολέας μου, μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού επιδεικνύοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν ελαφρυντικά».

Από τον εισαγγελέα ζητήθηκε η κατηγορούμενη να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις