Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: “Αόρατος” άνθρωπος το θύμα – Η περίεργη στάση των Βέλγων

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Μόνο όνομα και μια φωτογραφία έστειλαν στην ΕΛ.ΑΣ. οι βελγικές αρχές
– Τα στοιχεία για συμβόλαιο θανάτου και το… άρωμα μυστικών υπηρεσιών και
– Το gps για το ραντεβού θανάτου και η σφαίρα στο κρόταφο που δείχνει εκτέλεση

Μια φωτογραφία, αλλά και την επισήμανση πως πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Βελγίου, έχουν στείλε μέχρι στιγμής οι Βελγικές Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για την περίεργη δολοφονία του 54χρονου Βέλγου υπηκόου που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής σε ένα παγκάκι στην περιοχή του Ν. Κόσμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα “λακωνικά” στοιχεία που έστειλαν στις Ελληνικές Αρχές οι αντίστοιχες Βελγικές δεν βοηθούν καθόλου τις έρευνες για αυτή την περίεργη υπόθεση, καθώς περιέχουν μόνο μια φωτογραφία του θύματος και την επισήμανση πως πρόκειται για Βέλγο υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Βελγίου.
Οι Έλληνες Αστυνομικοί μέχρι τώρα γνώριζαν αυτά που το ίδιο το θύμα είχε πει στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει στης 10 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Καραγιώργη Σερβίας.
Συγκεκριμένα ο Βέλγος είχε πει στους υπαλλήλους πως είναι μόνιμος κάτοικος Ισπανίας και συγκεκριμένα στην Ίμπιζα, ενώ ως εργασία τους είχε αναφέρει πως ασχολείται με την διοργάνωση επιχειρηματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.
Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Βέλγοι αστυνομικοί επιφυλάχθηκαν να δώσουν περισσότερα στοιχεία στις Ελληνικές Αρχές για των 54χρονο Βέλγο υπήκοο.. τις επόμενες όμως ημέρες.


Κατά συνέπεια τα διάφορα σενάρια, που εξετάζει η Ασφάλεια Αττικής, ακόμα και για περίεργες διαδρομές Μυστικών Υπηρεσιών, οργανωμένο έγκλημα και συμβόλαιο θανάτου, ακόμα και περιπτώσεις Τζιχαντιστικής τρομοκρατίας παραμένουν στο τραπέζι των ερευνών και αυτό λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων.
Αυτό που θεωρούν σίγουρο πάντως οι αστυνομικοί για την σκοτεινή υπόθεση, είναι το ραντεβού θανάτου που είχε ο 54χρονος Βέλγος στο μικρο αλσύλλιο στις εργατικές κατοικίες στην περιοχή του Ν. Κόσμου.
Αυτό προκύπτει διότι ο Βέλγος…τουρίστας όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί από το κινητό του τηλέφωνο, πριν αδειάσει η μπαταρία, είχε πληκτρολογήσει την συγκεκριμένη διεύθυνση προκειμένου να πάει στο σημείο με gps.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που έφθασαν στο Ν. Κόσμο κοίταξαν το ένα από τα δυο κινητά που είχε στην κατοχή του ο 54χρονος Βέλγος τουρίστας, πριν αυτό κλείσει λόγω μπαταρίας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί είδαν πως το θύμα είχε πληκτρολογήσει την διεύθυνση του μικρού αλσυλλίου στης εργατικές κατοικίες του Ν. Κόσμου, προκειμένου να κατευθυνθεί εκεί από το Σύνταγμα όπου και διέμενε σε ξενοδοχείο της οδού Καραγιώργη Σερβίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε