Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Έγκλημα στον Πειραιά: Διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί ο δράστης!

Έγκλημα στον Πειραιά: Διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί ο δράστης!
Φωτογραφία από την εκπομπή Μαζί Σου

Το έγκλημα που έγινε για ασήμαντη αφορμή στον Πειραιά με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Όλα έγιναν έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, καυγάδισε με άλλον άνδρα την ώρα που έμπαινε στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν μια πρώτη επαφή με συγγενείς του δράστη και γίνονται διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να παραδοθεί.

Το ίδιο μετέφερε και στην εκπομπή Μαζί Σου της Τατιάνας Στεφανίδου φίλος του φερόμενου ως δράστη αλλά και φίλη του

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Το θύμα συνοδευόταν από μια συνομήλική του κοπέλα, η οποία έχει υποστεί σοβαρό σοκ από το έγκλημα με θύμα τον φίλο της. Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Μαζί Σου και έδωσε την δική της εκδοχή για το πως έγινε το περιστατικό.

Από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο νεαρός διαπληκτίστηκε στον προθάλαμο νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια ο δράστης της δολοφονίας φώναξε στον 21χρονο: “Πάμε έξω ρε …. να ξηγηθούμε”.

Ο νεαρός πήρε αψήφιστα την προτροπή του άγνωστου άνδρα, με αποτέλεσμα να βγει στο πεζοδρόμιο και εκεί να δεχθεί τους πυροβολισμούς του δράστη, οποίος στην συνέχεια διέφυγε από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Άλλες πληροφορίες που επίσης εξετάζουν με σοβαρότητα οι αστυνομικοί, θέλουν τον 21χρονο πριν το έγκλημα να διαπληκτίστηκε αρχικά με τον δολοφόνο του, καθώς ο τελευταίος κοιτούσε περίεργα την κοπέλα που συνόδευε, ενδεχομένως επειδή στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις μαζί της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν έξω από το κατάστημα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις