Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Εγώ για σένα γ@@@ω όλη την Ελλάδα”! Ανατριχιαστικοί διάλογοι, συμβόλαια θανάτου και νονοί της νύχτας

συμβόλαια θανάτου
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Νέες πληροφορίες για τον αμείλικτο πόλεμο που μαίνεται μέσα κι έξω από τις ελληνικές φυλακές.
Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις που διεκδικούν τον έλεγχο της νύχτας.
Τα συμβόλαια θανάτου, οι εντολείς, οι εκτελεστές και τα θύματα.
Ανατριχιαστικοί οι διάλογοι που κατέγραψε ο υπέρ κοριός της ΕΥΠ.

Το παιχνίδι κυριαρχίας με ένα “ματωμένο κουβάρι” γεμάτο “συμβόλαια θανάτου” εντός και εκτός φυλακών, αλλά και τις προσπάθειες δύο διαφορετικών ομάδων κακοποιών να ελέγξουν την νύχτα της Αθήνας, έπειτα από τα κενά που δημιούργησαν οι απανωτές δολοφονίες των “νονών” της νύχτας, αποκάλυψε σταδιακά και μεθοδευμένα η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Click4more: Αλβανική Μαφία – Φυλακές: Η κοπέλα – σύνδεσμος του Αρχηγού και τα συμβόλαια θανάτου!

Από την μια πλευρά η Αλβανική Μαφία, με αρχηγό τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και από την άλλη ένας, επίσης, Αλβανός, ο οποίος, εκτός φυλακών, ήταν ο αγαπημένος πιστολέρο των μεγάλων ομάδων που έλεγχαν εκείνη την εποχή την νύχτα της Αθήνας.

Συμβόλαια θανάτου για Έλληνες νονούς της νύχτας

Σκοπός και των δύο ομάδων, να καλύψουν τα ενδεχόμενα κενά που προκλήθηκαν από τον τελευταίο πόλεμο των νονών της νύχτας και τελικά είναι η αιτία των τελευταίων περιστατικών εντός και εκτός φυλακών, με δολοφονίες και αποδράσεις.

Άλλωστε και οι δύο φερόμενοι αρχηγοί των αντίπαλων ομάδων – και οι δύο Αλβανικές – μέσα στις φυλακές, είχαν θητεύσει κοντά σε γνωστούς Έλληνες “νονούς” της νύχτας, οι οποίοι ήδη έχουν εκτελεστεί σε “συμβόλαια θανάτου” που υπεγράφησαν εκατέρωθεν.

Όσον αφορά τον λεγόμενο “Κλόντι” – τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μιχ. Ζαφειρόπουλου – μαζί με τον “κολλητό” του μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, Αρμπέν Μπάκο, είχαν θητεύσει κοντά σε γνωστό “νονό” της νύχτας, ο οποίος τον περασμένο Μάιο έπεσε νεκρός στο Π. Φάληρο, έπειτα από ενέδρα θανάτου.

Την εποχή που Α. Μπάκο πυροβολούσε εναντίον θαμώνων μπαρ στο Μικρολίμανο τον Νοέμβριο του 2014, ο ίδιος μαζί με τον “Κλόντι”, είχαν ήδη κάνει την κίνηση να αποδεσμευτούν από την ομάδα του Έλληνα “νονού” που έλεγχε τον Πειραιά.

Στην συνέχεια, όταν αμφότεροι βρέθηκαν στις φυλακές, Μπάκο και Κλόντι, προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον συγκεκριμένο “νονό”, έπειτα από εντολή που φέρεται να έλαβαν από άλλον “νονό” της νύχτας, Έλληνα έγκλειστο τότε στις φυλακές, αλλά και αντίπαλο του υποψήφιου θύματος.

Ο “Κλόντι” έβαλε να βγάλουν από την μέση το Μπάκο, όχι μόνο γιατί ήθελε να του… φορτώσει την ηθική αυτουργία στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου, αλλά και γιατί το θύμα είχε αρχίσει να λοξοκοιτάζει σε άλλη ομάδα που, επίσης, ηγείται Αλβανός πιστολέρο μέσα στις φυλακές και είχε σχέση με έναν εκ των μεγαλυτέρων αφεντικών της νύχτας, που, όμως, δολοφονήθηκε το 2018.

Ακόμα και μέσα από τις φυλακές ο “Κλόντι” κλείνει “συμβόλαια θανάτου” για έναν παλιό φυλακισμένο από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είχε δώσει μαρτυρική κατάθεση σε βάρος του “Αρχηγού”.

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες:

Από τις καταγραφές του υπέρ κοριού της ΕΥΠ, φαίνεται πως ο Λεκοτσάι “έχει συμμορία στο Ρέθυμνο” και όπως επισημαίνεται, “δουλεύουν με μυαλό, χωρίς να τους έχουν πιάσει ποτέ. Πάνε ρίχνουν και φεύγουν”. Τέλος, αναφορά γίνεται και στη δολοφονία του Αρμπέν Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού από συγκατηγορούμενο στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Το θύμα χαρακτηρίζεται “ρουφιάνος” και γι’ αυτό το λόγο “του πήρε το κεφάλι”.

Στις 10/02/2019, οι δύο έγκλειστοι σε φυλακές, Κ.Λ. και Μ.Β. συνομιλούν με τον δεύτερο να αναφέρει ότι έχει ανθρώπους έξω για ό,τι χρειαστεί ώστε να γίνουν σωστά τα πράγματα και τον συνομιλητή του να ρωτάει:

Λεκοτσάι: “Εγώ, εγώ, περιμένω άνθρωπος που κάνει σε τέτοια, για “δάχτυλα” έχουμε; Γιατί ο δικός μου είναι μέσα, ο τέτοιος το μεροκάμα… είναι τριαντ, τριάντα χιλιάρικα. Και είναι ράτσα Πακιστανού”.

Click4more: Αντιτρομοκρατική: Νέο χτύπημα στην μαφία των φυλακών που παραγγέλλει “συμβόλαια θανάτου”

Στις 13/2/2019, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο Β.Μ. αναφέρει σε Κ.Λ.:

Β.Μ.: “Σου έχω έτοιμο το κοτόπουλο, που θέλουμε να βάλουμε στη σχάρα για ψήσιμο”. “Σου έχω έτοιμο… του ψήστη, για το κοτοπουλάκι που θέλουμε”, “…το πακιστανικό το κοτοπουλάκι που μου είπες”.

Στις 15/02/2019, καταγράφεται συνομιλία του Β.Β., κρατούμενου Δομοκού, με τον Α.Τ., (νέα σύλληψη), ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται να προχωρήσει στη δουλειά.

Ο Β.Β. τού λέει ότι το αφεντικό που τους δίνει τη δουλειά είναι ο Λεκοτσάι, ειδικότερα τον προσδιορίζει αναφέροντας επ’ ακριβώς ότι είναι “αυτός που ”έφαγε” τον δικηγόρο… που έδωσε την εντολή”.

Β.Β.: “Θα σου δώσουμε ένα φάκελο ρε φίλε, θα τον βρεις. Εκεί έχει τα πάντα… Απλά πρέπει να ανέβεις να πάρεις το σίδερο στην Άμφισσα… ολοκαίνουργιο είναι”!

Ο Α.Τ. αποκρίνεται θετικά υπό την προϋπόθεση να βρει σπίτι πρώτα.

Β.Α.: “Μετά πας… πας τον τρως και μετά παίρνεις τα λεφτά. Θα πάρεις τα μισά μπροστά”.

Ο Α.Τ. συμφωνεί:

Β.Α.: “Κοίτα άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, εγώ θα έχω πεθάνει, θα με έχουν σκοτώσει”!

Α.Τ.: “Εγώ για σένα γ@@@ω όλη την Ελλάδα, όχι μόνο το Πακιστάν”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις