Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Είδε τον καπνό και… έγινε “καπνός”! Ο συναγερμός που έδιωξε τον “μετρ των ριφιφί”

Είδε τον καπνό και… έγινε “καπνός”! Ο συναγερμός που έδιωξε τον “μετρ των ριφιφί”

Μπορεί να χαρακτηρίζεται ως “μετρ των ριφιφί” όμως αυτή την φορά την πάτησε ο 38χρονος ληστής που μπούκαρε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Ηλιούπολη.

Ο “μετρ των ριφιφί” όπως φαίνεται και στο βίντεο μπαίνει με χαρακτηριστική άνεση μέσα στο κτίριο από ένα πλαϊνό τζάμι και βρίσκεται στο εσωτερικό του καταστήματος.

Εκεί όμως υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα χωρίς τον… καπνό που τον έτρεψε σε φυγή. Το μαγαζί διέθετε έναν συναγερμό καπνού και μόλις ο δράστης άρχισε να σηκώνει κινητά και τάμπλετ, τότε ενεργοποιήθηκε και γέμισε με καπνό την αίθουσα.

Ο ληστής αν και έμπειρος, φαίνεται πως φοβήθηκε όταν είδε τον καπνό και δευτερόλεπτα μετά γίνεται και ο ίδιος… καπνός. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει δέκα διαρρήξεις διαπιστωμένα με λεία κοντά στα 150.000 ευρώ.

Μάλιστα είχε προχωρήσει και σε μια εντυπωσιακή διάρρηξη σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στα Εξάρχεια, όταν κατέβηκε από την ταράτσα του διπλανού κτιρίου, κατεβαίνει από το φρεάτια του ανελκυστήρα από τον τρίτο στον πρώτο όροφο, κάνει τρύπα στον τοίχο, δεύτερη τρύπα στη μεσοτοιχία και στη συνέχεια αφαιρεί την λεία του…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις