Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Είχε κοκαΐνη σε τεράστιες ποσότητες! Η στιγμή που η ΕΛΑΣ ανακαλύπτει την ειδική κρύπτη [video]

Είχε κοκαΐνη σε τεράστιες ποσότητες! Η στιγμή που η ΕΛΑΣ ανακαλύπτει την ειδική κρύπτη [video]

Τεράστιες είναι οι ποσότητες κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή ενός 37χρονου στην Μάνδρα.

Η σύλληψη έγινε στις 5 Δεκεμβρίου, όμως τώρα η ΕΛΑΣ έδωσε στο φως της δημοσιότητας βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή που οι έμπειροι αστυνομικοί ανακαλύπτουν την κρύπτη στο φορτηγό και εντοπίζουν την κοκαΐνη.

Ο 37χρονος είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη και ήταν πολύ δύσκολο κάποιος να τα εντοπίσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, σε αυτήν βρέθηκαν 22 κιλά κοκαΐνης! Συγκεκριμένα, όταν η αστυνομία ακινητοποίησε το φορτηγό, αρχικά εντόπισε 1 κιλό και 258 γραμμάρια, αλλά και 2 κιλά άγνωστης λευκής σκόνης.

Το όχημα μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο όπου ερευνήθηκε εξονυχιστικά, και εκεί εντοπίστηκε η ειδική κρύπτη που είχε μέσα ακόμα 21 κιλά κοκαΐνη!

Στην κατοχή επίσης του 37χρονου Έλληνα βρέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα, 40 φυσίγγια κρότου, ορθογώνια μεταλλικά καλούπια διαφόρων διαστάσεων και 4 κινητά.

Όπως εκτιμά η αστυνομία τα ποιοτικά δεδομένα της έρευνας, σε συνδυασμό με τα ευρήματα, τη μεθοδολογία και το είδος της μεταφοράς των ναρκωτικών σκιαγραφούν το προφίλ μιας υπόθεσης που έχει προεκτάσεις στο πεδίο της εμπορίας των ναρκωτικών.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για την υπόθεση αυτή, εμπλουτίστηκε με τα καινούργια δεδομένα, ενώ ο συλληφθείς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από τις αρμόδιες Αρχές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις