Έγκλημα

Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών μετά από απειλή για βόμβα

Το τηλεφώνημα  για βόμβα έγινε στο υπουργείο Οικονομικών. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και δόθηκε εντολή εκκένωσης του κτηρίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν έκριναν ως επικίνδυνο το περιστατικό, αλλά παρόλα αυτά ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία.

Το κομμάτι της Καραγιώργη Σερβίας μπροστά από το υπουργείο έκλεισε για αρκετή ώρα και άνοιξε ξανά στις 13:37 το μεσημέρι.




Στο υπουργείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί για τον έλεγχο του κτηρίου που έμεινε… εκτός λειτουργίας μέχρι οι ειδικοί σήμαναν τη λήξη συναγερμού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα