Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκλεψαν το τρακτέρ πρώην βουλευτή και το έκρυψαν στο δάσος!

ΦΩΤΟ από το patrisnews
ΦΩΤΟ από το patrisnews

Αποτέλεσμα έφερε η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και χθες εντοπίστηκε το τρακτέρ που είχε κλαπεί προ ημερών από αγροτική περιοχή της τοπικής κοινότητας Ροβιάτας του δήμου Ήλιδας.

Το τρακτέρ αξίας 60.000 ευρώ, που ανήκει στον πρώην βουλευτή Παναγιώτη Αδρακτά, είχε κλαπεί μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου από ένα χωράφι της Ροβιάτας, καθώς είχε μεταφερθεί εκεί για να χρησιμοποιηθεί για εργασίες στην κατασκευή κτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή.

Όλες αυτές τις ημέρες οι αστυνομικοί ερευνούσαν τα στοιχεία και εξέτασαν την ευρύτερη περιοχή.
Οι έρευνές τους έφεραν αποτέλεσμα χθες το μεσημέρι, καθώς εντόπισαν το τρακτέρ στην περιοχή της Μαραθιάς και πιο συγκεκριμένα ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής το είχαν κρύψει επιμελώς μέσα στο δάσος
και μάλιστα είχαν δημιουργήσει φυσική κάλυψη με φυτά για να μην είναι ορατό.

Προφανώς ήθελαν να εξαφανίσουν τα ίχνη του και εν συνεχεία να το μετακινήσουν από το σημείο. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν έλειπε κανένα εξάρτημα…

Μετά τον εντοπισμό κλήθηκε στο σημείο και συνεργείο της σήμανσης για τη λήψη αποτυπωμάτων και εν συνεχεία το τρακτέρ μεταφέρθηκε στο κτίριο της Αστυνομίας στην Αμαλιάδα για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Στο μεταξύ χθες αστυνομικοί του Τ.Α. Αμαλιάδας βρήκαν και ένα μηχανάκι το οποίο είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο από την περιοχή της Αμαλιάδας.

Πηγή: patrisnews

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε