Έγκλημα

Εκλογές 2014: Άρχισαν τα… όργανα! Προσαγωγές χρυσαυγιτών και καταγγελίες ότι παρεμβαίνουν στη διαδικασία

Δεκαπέντε προσαγωγής μελών της Χρυσής Αυγής έγιναν στα Καμίνια και τη Δραπετσώνα, όπου έκαναν μοτοπορείες έξω από σχολεία που είναι εκλογικά κέντρα.

Τα 15 άτομα μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διέυθυνση Πειραιά για εξακρίβωση στοιχείων και εκεί διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Στο μεταξύ, την ώρα που ο Γιώργος Καμίνης ψήφιζε στους Αμπελόκηπους, το επιτελείο του του μετέφερε ότι υπάρχουν καταγγελίες πολιτών ότι στα εκλογικά κέντρα στη Μ.Βόδα και στην Αχαρνών υπάρχουν χρυσαυγίτες που προσπαθούσαν να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία και να την επηρεάσουν δίνοντας ψηφοδέλτια. Ο Καμίνης ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση και να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία σε αυτά τα εκλογικά κέντρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Εκλογές 2014: Σε εξέλιξη οι εκλογές σε όλη τη χώρα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν φτάσετε στην κάλπη

Εκλογές 2014: Σε εξέλιξη οι εκλογές σε όλη τη χώρα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν φτάσετε στην κάλπη

Εκλογές 2014: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν φτάσετε μπροστά στην κάλπη

Εκλογές στο Newsit – Λεπτό προς λεπτό, ενημέρωση για όλους του Δήμους και όλες τις Περιφέρειες

Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Που ψηφίζω – Πως ψηφίζω – Βρες το εκλογικό σου κέντρο

Εκλογές 2014: Με… ούζα χαλάρωσαν πριν τις κάλπες Σαμαράς και Τσίπρας

Στήριξη Σαμαρά σε Σπηλιωτόπουλο μια μέρα πριν τις δημοτικές εκλογές: «Το δίλημμα είναι συγκεκριμένο: Άρης ή αναρχία»

Εκλογές 2014: Τη Δευτέρα στο studio του Newsit τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα