Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκρηξη στη Γλυφάδα – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων – video

Έκρηξη στη Γλυφάδα – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων – video

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν λεπτό προς λεπτό την ισχυρή έκρηξη σε αυτοσχέδιο υπαίθριο πάρκινγκ στη Γλυφάδα έρχονται στο φως. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για θόρυβο που όμοιό του δεν είχαν ξανακούσει. Και για τον καλό Σαμαρείτη που έσωσε τον οδηγό του αυτοκινήτου από το θάνατο.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (01.03.2019) όταν μια ισχυρή έκρηξη, σε υπαίθριο πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα, συγκλόνισε όλη την περιοχή.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο μάρκας Porsche εξερράγη, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε άλλα τέσσερα που βρίσκονταν παρκαρισμένα δίπλα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, άγνωστο ακόμα αν είναι ο άνδρας στον οποίο ανήκει το δίπλωμα που βρέθηκε επί τόπου ή ήταν υπάλληλός του όπως ανέφεραν άλλες πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια και στα πόδια.

Σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ένας άνδρας, έσπευσε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού και να τον βγάλει από το αυτοκίνητο, δευτερόλεπτα πριν αυτό τιναχθεί στον αέρα. «Ένας νεαρός, 1.90 περίπου με άσπρο φούτερ, έβγαλε τον οδηγό από την πόρτα του συνοδηγού. Τον πήρε αγκαλιά και τον πήγε σέρνοντας στην αριστερή λωρίδα της Βουλιαγμένης» είπε στο newsit.gr ιδιοκτήτης καταστήματος στη Γλυφάδα.

Όπως είπε βγήκε κι εκείνος έντρομος στο δρόμο μόλις άκουσε την έκρηξη. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του. Δευτερόλεπτα αφού ο νεαρός με το λευκό φούτερ τον έβγαλε από το αυτοκίνητο, εκείνο έγινε παρανάλωμα του πυρός!

Ένας άλλος άνδρας που επίσης έχει μαγαζί κοντά στο σημείο της έκρηξης, είπε μιλώντας επίσης στο newsit.gr πως τέτοιο θόρυβο δεν έχει ξανακούσει στη ζωή του. Ήταν τέτοια η ισχύς του ωστικού κύματος που έσπασαν τζάμια δίπλα του.

«Γύρισα και είδα το αυτοκίνητο. Μετά από λίγο είδα μια φλόγα που μεγάλωνε, μεγάλωνε ώσπου έγινε τεράστια. Μετά, πήραν κι άλλα (αυτοκίνητα). Τέτοιο θόρυβο δεν έχω ξανακούσει», τόνισε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις