Έγκλημα

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών ληστών

Συνολική μπάζα 150.000 ευρώ είχαν τρεις αλλοδαποί που είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και άδειαζαν σπίτια και καταστήματα στην περιοχή του Περιστερίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κουβάρι για την αστυνομία άρχισε να ξετυλίγεται με τη σύλληψη ενός Γεωργιανού 44 ετών που συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Όπως προκύπτει μαζί με τους δύο συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν ρημάξει όλη την περιοχή και έκλεβαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Συνλικά είχαν ανοίξει 39 σπίτια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα