Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εξάρχεια: Αυτά βρέθηκαν στο… κυλικείο ναρκωτικών!

Εξάρχεια

Η… ναρκομαφία φαίνεται πως είχε πάρει τα μέτρα της και ειδοποίησε έγκαιρα ώστε να μη βρεθεί κανείς μέσα στο διαμέρισμα με τα ναρκωτικά στα Εξάρχεια.

Ορμητήριο οργανωμένης συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, αποτελούσε το διαμέρισμα στην οδό Οικονόμου στα Εξάρχεια που πραγματοποίησαν εισβολή το πρωί της Πέμπτης, 17.10.2019, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Τι βρέθηκε στα Εξάρχεια

Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, εν προκειμένω της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν πληροφορίες εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά και τους αλλοδαπούς που κατά καιρούς περνούσαν από εκεί, και προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών, με σκοπό βέβαια να τα διακινήσουν τόσο στα Εξάρχεια, όσο και στις πιάτσες του κέντρου των Αθηνών.

Έπειτα από τις παρακολουθήσεις που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης, όπου και διαπιστώθηκε πως το διαμέρισμα χρησιμοποιείται ως αποθήκη και “κυλικείο” διάθεσης ναρκωτικών, αποφασίσθηκε η εισβολή με την συνδρομή μονάδας τις ΕΚΑΜ αλλά και της ΟΠΚΕ, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Οικονόμου, μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Εξαρχείων δηλαδή.

Έπειτα από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος οι αστυνομικοί της Δίωξης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “24 συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 685 γραμμαρίων και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας”.

Εξάρχεια

Ωστόσο και παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, δεν στάθηκε δυνατόν να συλληφθεί κάποιο άτομο, καθώς εκτιμάται από τους Αστυνομικούς πως η ναρκομαφία, περιμετρικά του κτηρίου είχε τοποθετήσει τσιλιαδόρους οι οποίοι είδαν τους Αστυνομικούς και ειδοποίησαν, ώστε κανείς να μην προσεγγίσει το σημείο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις