Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εξάρχεια: “Συναγερμός” στην Αντιτρομοκρατική για τα όπλα! “Πόλεμο” για ναρκωτικά βλέπουν οι αρχές

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει ένα βίντεο που δείχνει αντιεξουσιαστές να κάνουν πορεία στα Εξάρχεια κρατώντας όπλα! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια είναι ψεύτικα, με τις αρχές να θεωρούν πως το εμπόριο ναρκωτικών μπορεί να φέρει… άσχημες εξελίξεις στην περιοχή.

Το κάλεσμα για την πορεία που φαίνεται στο βίντεο είχε γίνει σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η πορεία αυτή είχε να κάνει με την δράση των εμπόρων ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, με τις αρχές να ανησυχούν ιδιαίτερα.

Στο βίντεο φαίνονται οι άγνωστοι να κρατούν όπλα. Οι πληροφορίες από την Αντοτρομοκρατική αναφέρουν πως δύο με τρία πιστόλια φέρονται να είναι ρέπλικες και όχι αυθεντικά.

Ταυτόχρονα όμως, δεν υπάρχουν ακόμη σαφή συμπεράσματα σχετικά με την γνησιότητα των αυτόματων όπλων που διακρίνονται στο βίντεο.

Το εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται στην περιοχή είναι η βασική αιτία για το “πολεμικό” κλίμα, με τα άτομα που συμμετείχαν στην πορεία να στέλνουν με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα στους εμπόρους ναρκωτικών, για να σταματήσουν την δράση τους… Οι αρχές φοβούνται το πιθανό ξέσπασμα στα Εξάρχεια ενός ιδιότυπου πολέμου μεταξύ αναρχικών και εμπόρων ναρκωτικών…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε