Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξιχνιάσθηκε η σοκαριστική δολοφονία του 81χρονου στο Πέραμα! Ο 35χρονος δράστης και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

δολοφονία

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε την σοκαριστική υπόθεση για την δολοφονία του 81χρονου στο Πέραμα Αττικής, τον περασμένο Αύγουστο.

Υπενθυμίζουμε πως το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνος του.

Έτσι έγινε η δολοφονία – Βαφτιστήρι του θύματος ο δράστης!

Η ιατροδικαστική εξέταση “έδειξε” πως το θύμα είχε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ πλέον οι Αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση, με τον δράστη να είναι ένας 35χρονος, ο οποίος ήταν μάλιστα το βαφτιστήρι του θύματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 35χρονος γνώριζε πως το θύμα είχε κάποια χρήματα στο σπίτι και μπήκε για να τα κλέψει. Κάποια στιγμή ο 81χρονος επέστρεψε και ο δράστης κρύφτηκε στο σπίτι, ενώ όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε “διέξοδος”, επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα και τον δολοφόνησε με μαχαίρι!

Στη συνέχεια πήρε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και έφυγε με το συγκεκριμένο όχημα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις