Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Τοπαλούδη: Έριχναν ο ένας ευθύνες στον άλλον οι δράστες κατέθεσε λιμενικός

Ελένη Τοπαλούδη: Έριχναν ο ένας ευθύνες στον άλλον οι δράστες κατέθεσε λιμενικός

Με την κατάθεση μάρτυρα υπαλλήλου του λιμενικού σώματος συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Ο μάρτυρας ήταν μαζί με των 23 ετών Ροδίτη όταν εκείνος εμφανίστηκε οικειοθελώς στο Λιμεναρχείο Ρόδου και μετά συνελήφθη. Εκεί, ο Λιμενικός μίλησε με τον κατηγορούμενο στα κρατητήρια και σήμερα ο ίδιος μετέφερε στη δίκη όσα του είπε για το έγκλημα.

Ειδικότερα, όπως υποστήριξε ο μάρτυρας “μου είπε (ο κατηγορούμενος) ότι πήγαν και οι τρεις (οι δυο κατηγορούμενοι και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του Ροδίτη. Ότι έκαναν μαζί της σεξ και οι δυο. Τότε η Ελένη είπε ότι ο Ροδίτης είναι καλύτερος από τον 20χρονο αλλοδαπό. Τότε ο αλλοδαπός “της τράβηξε” ένα κροσέ. Λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία. Τότε ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και την χτύπησε στο κεφάλι. Μετά μου είπε ότι έπρεπε να το τελειώσουν. Ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, “ο Θεός θα μας τιμωρήσει”».

Όπως επίσης κατέθεσε ο μάρτυρας οι δύο κατηγορούμενοι λέγανε “λέγανε την ίδια ιστορία με διαφορετικό πρωταγωνιστή”, ρίχνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.

Κατέθεσε ακόμη πως ο Ροδίτης κατηγορούμενος ήταν επιθετικός προς τους Λιμενικούς. “Χτυπούσε τις πόρτες, μας έλεγε γ@@@@, ότι αν δεν είχε χειροπέδες θα μας έδειχνε, κ.ά”, κατέθεσε ο μάρτυρας σημειώνοντας πως ο δεύτερος αλλοδαπός κατηγορούμενος ήταν ” εντελώς ψυχρός” και ήσυχος.

Σημειώνεται πως η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, άρχισε σήμερα με καθυστέρηση δυο ωρών. Και αυτό γιατί από την αστυνομία δεν είχε ληφθεί μέριμνα ώστε να φέρει τους ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων με τους οποίους εξετάζονται όλοι οι παρευρισκόμενοι. Μάλιστα η έδρα έδειξε φανερά την δυσαρέσκεια της ενώ η εισαγγελέας δήλωσε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις