Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελεύθερος και… οπλισμένος! Επεισοδιακή σύλληψη Αλβανού κακοποιού σε γνωστό εστιατόριο!

Ελεύθερος και… οπλισμένος! Επεισοδιακή σύλληψη Αλβανού κακοποιού σε γνωστό εστιατόριο!
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

– Η σύλληψη που έγινε σε εστιατόριο της Λεωφόρου Συγγρού είχε… πολύ ζουμί
– Στη “φάκα” ένας από τους πιο επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς, είχε “γεμάτο” πιστόλι όταν οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το τραπέζι του!
– Δολοφονίες, βιασμοί, διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες και ο… μισός ποινικός κώδικας στο “παλμαρέ” του
– Είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης, μπήκε φυλακή για εννιά χρόνια και αποφυλακίστηκε “πατώντας” στον Νόμο Παρασκευόπουλου!

Την ελευθερία που του χάρισαν οι ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου, απολάμβανε μέχρι πρότινος ένας από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς, ο οποίος βαρύνεται με ανθρωποκτονίες, τραυματισμούς αστυνομικών και βιασμούς. Ο 44χρονος επικίνδυνος κακοποιός συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, 23.10.2018, σε γνωστό εστιατόριο της Λεωφόρου Συγγρού. Η σύλληψη, μάλιστα, έγινε την στιγμή που απολάμβανε το φαγητό του, μαζί με τον αδερφό του κι ένα φίλο του.

Η σύλληψη στο εστιατόριο

Ανάμεσα στα πόδια του, ωστόσο, είχε οπλισμένο και με σφαίρα στην θαλάμη ένα πιστόλι, έτοιμο να το χρησιμοποιήσει! Κι αυτό διότι ο ίδιος φοβόταν για την ζωή του λόγω των πολλών και… αιματηρών λογαριασμών που έχει ανοιχτούς από το παρελθόν.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών, κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων σε καταστήματα στην Λ. Συγγρού, εντόπισαν τον επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό, μαζί μ’ άλλα τρία άτομα να τρώνε σε γνωστό εστιατόριο.

Άμεσα και με τρόπο που δεν άφηνε στον κακοποιό περιθώρια αντίδρασης, οι αστυνομικοί κύκλωσαν το τραπέζι του και ζήτησαν να γίνει έλεγχος, ανακαλύπτοντας το πιστόλι που είχε οπλισμένο ανάμεσα στα πόδια του.

Βέβαια επί τόπου έγινε σύλληψη και οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Εκεί οι Αστυνομικοί διαπίστωσαν με έκπληξη πως ο 44χρονος είχε αποφυλακιστεί νόμιμα και μάλιστα έδινε κανονικά το παρών δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπως όριζαν οι όροι της αποφυλάκισης.

Μετά την σύλληψη, σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος επίσης τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί στο αυτόφωρο που προσδιορίστηκε για τις Αρχές Νοεμβρίου.

Παιδί… μπουμπούκι – Ληστείες, όπλα, δολοφονίες, βιασμοί

Ο 44χρονος απασχολεί τις Αρχές από τα τέλη τις δεκαετίας του 1990, όταν μαζί με έναν συμπατριώτη του είχε δημιουργήσει δαιδαλώδη ομάδα διακίνησης ναρκωτικών και γυναικών αλλά και ληστειών.

Ωστόσο πολύ γρήγορα ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, με αποτέλεσμα να βγουν τα πιστόλια και να πέσουν κορμιά. Μόνο ο 44χρονος κατηγορείται πως έχει σκοτώσει τουλάχιστον δυο άτομα, το ένα μάλιστα λόγω οικογενειακής βεντέτας που είχαν από την Αλβανία ακόμα.

σύλληψη

Μάλιστα σε αιματηρές ληστείες που έκανε στην περιοχή του Πειραιά δεν είχε διστάσει να πυροβολήσει ακόμα και σε βάρος αστυνομικών, ενώ κατηγορήθηκε και για βιασμούς.

Τελικά το 2008 είχε συλληφθεί, έπειτα από μάχη που είχαν δώσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής και στην συνέχεια είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης.

Ο 44χρονος έμεινε για περίπου εννέα χρόνια στην φυλακή μετά την σύλληψη του και στην συνέχεια αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις