Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένα παλιό συμβόλαιο θανάτου ίσως κρύβει απαντήσεις για την εκτέλεση στα Βριλήσσια

Ένα παλιό συμβόλαιο θανάτου ίσως κρύβει απαντήσεις για την εκτέλεση στα Βριλήσσια
ΦΩΤΟ αρχείου Intime

Σε ένα συγκεκριμένο «συμβόλαιο θανάτου» που ουσιαστικά αποτέλεσε πράξη εκδίκησης στο πλαίσιο του ακήρυχτου πολέμου τις νύχτας, στέκονται οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας, όσων αφορά στην μαφιόζικη δολοφονία του 56χρονου στα Βριλήσσια, ο οποίος ουσιαστικά αποτελούσε ένα «βαρύ» κεφάλαιο στον υπόκοσμο και με πάνω από τρεις δεκαετίες παρουσία στα μονοπάτια τις παρανομίας.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, όσων αφορά στην δολοφονία του 56χρονου Δ.Κ στα Βριλήσσια έχουν ανοίξει τον φάκελο δολοφονίας επίσης μεγάλου «νονού» της νύχτας, που σημειώθηκε το Καλοκαίρι του 2018 στο Π. Φάληρο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέγεται πως είχε «καθαρίσει» τον πρώην ΕΚΑΜιτη Σπύρο Παπαχρήστου ο οποίος φαίνεται πως αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο επίορκων αστυνομικών με τον κόσμο της παρανομίας και του μαύρου χρήματος.

Click4More: Εκτέλεση στα Βριλήσσια: Ο low profile μαφιόζος, τα «ορφανά» εκατομμύρια της Μυκόνου και η χαριστική βολή

Η δολοφονία λοιπόν στο Π. Φάληρο, το Καλοκαίρι του 2018, αποτελούσε μέρος της εκδίκησης για την δολοφονία του πρώην ΕΚΑΜιτη και στην νύχτα συζητούσαν τα όνομα του 56χρονου από τα Βριλήσσια, ως παραγγελιοδόχου της εκτέλεσης του «νονού τις νύχτας» προκειμένου να εκδικηθεί για την δολοφονία του φίλου του, εν προκειμένω του πρώην ΕΚΑΜιτη.

Τα λεφτά και η Μύκονος

«Είναι πολλά τα λεφτά στην Μύκονο». Με αυτή την φράση σκιαγράφησε στο newsit.gr τη μαφιόζικη δολοφονία στα Βριλήσσια, αστυνομικός τις Ασφάλειας που έχει γνώση των ερευνών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί, έχουν επικεντρώσει το ερευνητικό τους βλέμμα στο Κυκλαδονήσι των ανέμων βάζοντας στο «κάδρο» των ερευνών δυο δολοφονίες που με έμμεσο η άμεσο τρόπο έχουν σχέση, τόσο με τα μαύρα χρήματα από την νύχτα τις Μυκόνου, όσο και από τον πακτωλό του παράνομου χρήματος από την «Τράπεζα της νύχτας» στην Αθήνα.

Ο 56χρονος θηριώδης άνδρας που δολοφονήθηκε λίγα βήματα από την πόρτα του σπιτιού του στα Βριλήσσια, ήταν ένα όνομα βαρύ στον υπόκοσμο, πλην όμως εδώ και τρεις δεκαετίες που απασχολεί τις Αρχές είχε φροντίσει να έχει χαμηλό προφίλ και κυρίως να επιλέγει, με ποιους θα κάνει δουλειές και ποιους θα απορρίψει.

«Υπάρχει τα τελευταία τρία χρόνια ένας υπόγειος πόλεμος αναδιανομής της πίτας με φόντο τα υπέρογκα ποσά από την Μύκονο και την νύχτα του νησιού των ανέμων, αλλά και τα «ορφανά» πια εκατομμύρια από την τράπεζα της νύχτας, έπειτα από την δολοφονία του επονομαζόμενου και «τραπεζίτη τις νύχτας» Δ.Μ τον Οκτώβριο του 2019 στο Χαϊδάρι», λέει με νόημα στο newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Άλλωστε το όνομα του 56χρονου θύματος της Μαφιόζικης εκτέλεσης, φιγουράρει στην τελευταία δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια έπειτα από πληροφορίες της ΕΥΠ για υπόγειες σχέσεις απόστρατων και εν ενεργεία αστυνομικών με ανθρώπους τις νύχτας, τοποθετώντας στο κέντρο του οργανογράμματος που είχαν σκιαγραφήσει των «τραπεζίτη τις νύχτας» που εκτελέστηκε στο Χαϊδάρι το 2019 και λίγο πιο δίπλα είχαν τοποθετήσει την φωτογραφία του 56χρονου από τα Βριλήσσια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις