Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επεισόδια στα Άνω Λιόσια – Λεωφορείο χτύπησε 4χρονο Ρομά

Επεισόδια στα Άνω Λιόσια – Λεωφορείο χτύπησε 4χρονο Ρομά

Μεγάλη ένταση επικρατεί στα Άνω Λιόσια και συγκεκριμένα στο αμαξοστάσιο, με αρχικές πληροφορίες να αναφέρουν ακόμα και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά και αστυνομικών, οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση στα Άνω Λιόσια ξεκίνησε με αφορμή έναν τραυματισμό κοντά στο αμαξοστάσιο.

Πιο συγκεκριμένα, ένα λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, όταν ένα παιδάκι πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αμέσως κάτοικοι που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του οδηγού αλλά και υπαλλήλων του αμαξοστασίου.

Χαμός στα Άνω Λιόσια

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ.

Το 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεκάδες Ρομά, πάντως, βρίσκονται έξω από το αμαξοστάσιο και απειλούν ότι αν πάθει κάτι το παιδάκι, «δε θα μείνει όρθιο τίποτε μέσα σε αυτό».

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της περιοχής ότι υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς αυτές να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

Με πληροφορίες από: doxthi.gr / cityface.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις