Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Έπιασαν κλέφτη που είχε διαπράξει 56 διαρρήξεις στα Μεσόγεια! Εργαζόταν ως κηπουρός σε εξοχικά! [pics]

Έπιασαν κλέφτη που είχε διαπράξει 56 διαρρήξεις στα Μεσόγεια! Εργαζόταν ως κηπουρός σε εξοχικά! [pics]
Astynomia.gr

Τέλος στην… καριέρα του μετρ των διαρρήξεων σε εξοχικά σπίτια, ο οποίος δρούσε στα Μεσόγεια από το 2012, έβαλε η Αστυνομία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ευθύνεται για 56 υποθέσεις διαρρήξεων που ήταν ανεξιχνίαστες την τελευταία εξαετία!

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, αεροβόλο πιστόλι και φυσίγγια.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (7.11.2018) στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, για διαρρήξεις – κλοπές από εξοχικές κατοικίες.

Ο δράστης μαζί με άγνωστους συνεργούς του, από το 2012, εντόπιζαν σπίτια από τα οποία απουσίαζαν οι ένοικοι και στη συνέχεια παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, οι δράστες, προκειμένου να μπουν στα σπίτια, ξεκολλούσαν τις εξωτερικές περιφράξεις και τα προστατευτικά κάγκελα.

Σημειώνεται ότι ο διαβόητος διαρρήκτης, εργαζόταν ως κηπουρός στα Μεσόγεια και έτσι, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί με άνεση τους στόχους του, ενώ σε περιπτώσεις αστυνομικών ελέγχων μπορούσε να δικαιολογήσει την παρουσία του.

Πολλά από τα κλοπιμαία τα έστελνε στην χώρα του με το αζημίωτο.

Από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές συσκευές

Πλήθος εργαλείων

Αεροβόλο πιστόλι

Μαχαίρια

Φυσίγγια

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις