Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έπιασαν τον απατεώνα που “χτυπούσε” στο Νέο Κόσμο με ψεύτικα τροχαία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Κουκάκι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέου Κόσμου, 28χρονος Βούλγαρος για απάτες, με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος. Επιπλέον αναζητείται μία συνεργός του.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία επιχείρησε να εξαπατήσει μία γυναίκα, στην οποία τηλεφώνησε και προσποιούμενος τον αστυνομικό, την ενημέρωσε ότι η αδελφή της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό παιδιού!

Προς ενίσχυση των ισχυρισμών του, η συνεργός του συνομίλησε με την παθούσα, προσποιούμενη την αδελφή της!

Στη συνέχεια, ο 28χρονος της πρότεινε να τοποθετήσει σε σακούλα και σε κοντινό σημείο από το σπίτι της, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, προκειμένου να τακτοποιηθεί η υπόθεση και να αφεθεί η αδελφή της ελεύθερη.

Το θύμα, αντιλήφθηκε την επικείμενη σε βάρος της απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο σημείο και εντόπισαν τον άνδρα να περιμένει στο σημείο που είχε υποδείξει στο θύμα του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι φερόμενοι ως δράστες με την ίδια μεθοδολογία, έκαναν συστηματικά απάτες σε βάρος πολιτών ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις παρόμοιες περιπτώσεις στον Νέο Κόσμο!

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε