Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Επικίνδυνος κακοποιός ο οδηγός ταξί που προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σεσημασμένο και επικίνδυνο κακοποιό, χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τον 40χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής προσπάθησε να πατήσει με το κλεμμένο ΤΑΞΙ που οδηγούσε έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο, καθώς οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του, είναι επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος είχε κλέψει το ΤΑΞΙ από τις 27 Φεβρουαριου και μάλιστα ίσως το χρησιμοποίησε σε ληστείες.
Από τις 27 Φεβρουαρίου που κλάπηκε το ΤΑΞΙ μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου που σημειώθηκε η συμπλοκή στην Καλλιθέα, είχαν σημειωθεί τρεις ληστείες σε ανυποψίαστους επιβάτες ΤΑΞΙ στην παραλιακή, ενώ σε μια περίπτωση ο δράστης ασέλγησε σε βάρος νεαρής πελάτισσας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν αυτές τις υποθέσεις, εκτιμούν πως ο δράστης αυτών των ληστειών δεν είναι άλλος από τον 40χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος χρησιμοποιούσε το κλεμμένο ΤΑΞΙ, προφανώς μαζί με συνεργούς του, προκειμένου να ληστεύει ανυποψίαστους πελάτες που τελείωναν την διασκέδαση τους από τα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, ο 40χρονος το 2012 που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς με τις κατηγορίες της διακεκριμένης κλοπής και τις διακινήσεις ναρκωτικών, είχε προσπαθήσει και τότε να χτυπήσει τους ανθρώπους του Νόμου με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Όσον αφορά στην συμπλοκή στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αποφάσισαν να ελέγξουν τον οδηγό του κλεμμένου ΤΑΞΙ, καθώς φορούσε κουκούλα ενώ οδηγούσε το όχημα. Μάλιστα, μέσα στο ΤΑΞΙ βρέθηκε μια χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε