Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιμένει ο δικηγόρος των ανηλίκων ότι ο σταθμάρχης τους προκάλεσε (video)

Επιμένει ο δικηγόρος των ανηλίκων ότι ο σταθμάρχης τους προκάλεσε (video)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο δικηγόρος των δύο ανήλικων αδερφών, Κώστας Δημόπουλος, μίλησε για το τι υποστηρίζουν οι πελάτες του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, με περιοριστικούς όρους.

Οπως είπε στο LiveNews, για την επίθεση στον σταθμάρχη «είναι μετανιωμένα για αυτή την πράξη, δεν έχουν απασχολήσει ουδέποτε στο παρελθόν. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη κι οικογενειακά, έπρεπε να γίνει μια διαχείριση και στην οικογένεια αυτό ήταν που καθυστέρησε και την εμφάνισή τους στις Αρχές.

Είναι μια απόφαση δίνει ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμαστούν ως το δικαστήριο. Φέραμε στοιχεία για την προσωπικότητά τους, είναι παιδιά – αθλητές. Δεν είναι όλα όσα ακούγαμε αυτές τις ημέρες», ανέφερε ο κ. Δημόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση των Αρχών.

Click4More: Ολόκληρο το βίντεο ντοκουμέντο της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη από τους ανήλικους

«Οι κατηγορούμενοι έφεραν γεγονότα που συνέβησαν μέσα στον συρμό. Πρέπει να δούμε αν ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά από την πρώτη στιγμή, αν γρονθοκόπησε τον μεγάλο αδερφό χωρίς να προκληθεί. Δεν φαίνεται αυτός ο άνθρωπος να θέλει να σταματήσει αυτό που άρχισε εντός του συρμού.

Περιμένουμε μια άλλη αντιμετώπιση, θα μπορούσε, αν δείτε στο βίντεο υπάρχουν άνθρωποι που πάνε προς τα δεξιά. Έχει τον χρόνο και το χώρο να κινηθεί προς τα δεξιά», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Τα παιδιά λόγω της έντασης και της επιθετικής συμπεριφοράς του ανθρώπου αυτού, επέλεξαν να μην κατέβουν στον σταθμό Αττική… Ο μεγαλύτερος αδερφός έχει οπισθοχωρήσει. Κατακριτέα η πράξη, αλλά μην σπεύδουμε να κρίνουμε… σταθμίζοντας και τις δύο πλευρές. Αυτός ο άνθρωπος δεν απομακρύνεται», τόνισε.

Την ίδια ώρα, ο ειδικός φρουρός από το περιβάλλον των παιδιών, που φέρεται να επικοινωνούσε με την μητέρα τους όσα τα έψαχνε η Αστυνομία, είπε μέσω του δικηγόρου του ότι προσπαθούσε να τα πείσει να παραδοθούν. Ακούστε εδώ όλα όσα είπε ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις