Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση με έξι σφαίρες στην καρδιά της Αθήνας – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η επίθεση σε κομμωτήριο

Επίθεση με έξι σφαίρες στην καρδιά της Αθήνας – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η επίθεση σε κομμωτήριο

– Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση
– Οι δράστες του έριξαν έξι σφαίρες μέσα στο κομμωτήριο στην οδό Χέυδεν
– Δίπλα του ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που δεν πρόλαβε όμως να αντιδράσει
– Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας

Νεα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με τον καταιγισμό πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε κομμωτήριο στην οδό Χέυδεν 18. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες, πιθανολογείται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όλα έγιναν λίγο μετά τη μια το μεσημέρι. Ένας άνδρας φορώντας κράνος μπήκε στο κομμωτήριο και πυροβόλησε εναντίον πελάτη έξι φορές στα πόδια με ένα όπλο τύπου Τοκάρεφ. Ο άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει όπως και ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν δίπλα του ακριβώς και κουρευόταν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός, είναι αλβανικής καταγωγής και εργαζόταν στην οδό Φυλής. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης μόλις πυροβόλησε εναντίον του βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα και ανέβηκε σε μηχανή που τον περίμενε συνεργός του. Το θύμα σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων βγήκε στον δρόμο αιμόφυρτος ζητώντας βοήθεια και σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι έξι καλυκες

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο προς το παρόν οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο newsit.gr αναφέρουν ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή – Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις