Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη! Η 35χρονη είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα

βιτριόλι

Πριν την επίθεση με το βιτριόλι, η 35χρονη αναρωτιόταν αν ταιριάζει… ωροσκοπικά με τον 40χρονο άνδρα. Νέες αποκαλύψεις για όσα έγραφε στις σημειώσεις της προκαλούν ανατριχίλα. Η μελαχρινή γυναίκα από την δουλειά της και η… σιγουριά: «Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη».

“Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», έγραφε σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι.

Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Όσα… ανατριχιαστικά έγραφε πριν την επίθεση με το βιτριόλι

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Click4more: «Ιωαννάκι καλησπέρα τι κάνεις» έστελνε η 35χρονη πριν επιτεθεί με το βιτριόλι! Όλος ο διάλογος των δύο γυναικών (video)

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη, που δεν έχει ομολογήσει έως τώρα, πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή.

Η αποκάλυψη του Live News για το σημείωμα

Νωρίτερα, το σύνολο του ιδιόχειρου σημειώματος της 35χρονης, απόσπασμα του οποίου περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα αποκάλυψε το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

Click4more: Βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με το «αφήγημα» της 35χρονης! video

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.  

Από την εξέταση του 40χρονου, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Δείτε το βίντεο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις