Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι έχει η αστυνομία την “καθαρή” εικόνα της δράστιδας (video)

βιτριόλι

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης που κατέγραψε την γυναίκα, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Τα νέα στοιχεία που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Την “καθαρή” εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχει η Αστυνομία.  


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατάει κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιέχει το βιτριόλι.

click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο άνθρωπος που ήταν με την Ιωάννα στο τελευταίο της ταξίδι στην Ισπανία (video)

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.  

Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. 

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της, καθώς: “…κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα”, λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της η οδηγός.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν την οδηγό, όταν έφτασαν στα χέρια τους βίντεο από την διαφυγή της μυστηριώδους γυναίκας. Από εκεί και έπειτα η οδηγός τους εξιστόρησε στην κατάθεση του, ολόκληρο το σατανικό της σχέδιο.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα με τις πληροφορίες- περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας, η σατανική γυναίκα είχε επικοινωνήσει από τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ στο Μετς με εταιρεία ταξί, ζητώντας ένα όχημα.

Η οδηγός ταξί που έφτασε στο σημείο και την παρέλαβε, την μετέφερε στην περιοχή της Καλλιθέας, κοντά στην Αγία Ελεούσα, επίσης κοντά με το σημείο της επίθεσης. Η μυστηριώδης γυναίκα της είπε να την περιμένει, προκειμένου στην συνέχεια να την μεταφέρει στην Λ. Συγγρού, κοντά στον Άγιο Σώστη.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστιδα προσπάθησε να επιτεθεί στην Ιωάννα και την προηγούμενη μέρα

Παράλληλα, στην πρώτη τους διαδρομή, είπε στην οδηγό ταξί πως ενδιαφέρεται για έναν οδηγό για μερικές ημέρες, καθώς είχε να κάνει κάποιες δουλειές, για να λάβει την απάντηση πως πρέπει να ενημερώσει για αυτό την εταιρεία του, καθώς ο ίδιος δεν είναι αυτόνομος. Έτσι και έγινε. Η σατανική γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία και έκλεισε τελικά το ταξί για τις διαδρομές που ήθελε.

Σχεδόν επί μιάμιση εβδομάδα, μέρα παρά μέρα, η μυστηριώδης γυναίκα επικοινωνούσε με την εταιρεία, πάντα από τον συγκεκριμένο θάλαμο στο Μετς και ζητούσε το ίδιο ταξί, προκειμένου να μεταβεί στην Αγία Ελεούσα και στην συνέχεια στην Λ. Συγγρού, όπως έκανε άλλωστε και την ημέρα που σημειώθηκε η επίθεση στην Ιωάννα.

Όμως εκείνη την ημέρα έκανε μια κίνηση που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κάνει. Πριν μπει στο ταξί και ενώ είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση, σταμάτησε σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στην Αγία Ελεούσα, όπου και την περίμενε το ταξί, έκανε ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα, μπήκε στο όχημα και έφυγαν για την Λ. Συγγρού.

Οι αρχές ερευνούν αν αυτό το τηλεφώνημα, έγινε στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την επίθεση;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις