Παρασκευή, 23 Φεβ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Ηχητικό ντοκουμέντο – Η 35χρονη κλείνει το ταξί για την Καλλιθέα

βιτριόλι

Ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως από την συνομιλία της φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης με το βιτριόλι με εταιρία ταξί για να την πάει Καλλιθέα. Η 35χρονη κάλεσε από απόρρητο νούμερο και έδειχνε αγχωμένη.

Στο τηλεφώνημα έχει καταγραφεί η φωνή της βασικής ύποπτης για την επίθεση με το βιτριόλι με την φωνή της να έχει ελαφρώς αλλοιωθεί.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρίας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί «Myway», προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

«Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα κι εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις αρχές» αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Δημήτρης Μπήτας.

Πηγή: Star

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις