Κυριακή, 19 Μαΐ
21oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συναντήσεις της Ιωάννας με την 35χρονη – Το μπάτσελορ και η κουμπαριά

βιτριόλι

Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις των δύο γυναικών στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Οι κοινές στιγμές της άτυχης 34χρονης με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι.

Γνωστές, αλλά όχι φίλες, ήταν η Ιωάννα με την 35χρονη που κατηγορείται ότι της επιτέθηκε με βιτριόλι στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατάγονταν από κοντινά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και ήταν συμμαθήτριες, βρέθηκαν στις 10 Ιουλίου 2016, σε μπάτσελορ πάρτι που έκανε η ξαδέρφη της Ιωάννας. Στη συνέχεια, η Ιωάννα και η 35χρονη συναντήθηκαν στον γάμο που ακολούθησε.
Σημαντική είναι η πληροφορία που προέκυψε από το ρεπορτάζ της εκπομπής, πως η ξαδέρφη της Ιωάννας έχει κουμπαριάσει με την αδερφή της 35χρονης, όπως είπε και η ίδια στο “Μαζί σου”. 

Είναι χαρακτηριστικό, πως η ξαδέρφη της άτυχης 34χρονης κατέθεσε στις αρχές στις 5 Ιουνίου, πριν τη σύλληψη της 35χρονης, και μάλιστα ήταν η ίδια μέρα που αρχές πήγαν στο σπίτι του Μπανγκλαντεσιανού, με τον οποίο είχε επικοινωνήσει η κατηγορούμενη. Αυτό ήταν ένα από τα λάθη που την “πρόδωσε” στις αρχές και έτσι οδηγήθηκαν στη λύση του μυστηρίου.    

Το τηλεφώνημα που την “έκαψε”

Τρία τηλεφωνήματα έκανε η 35χρονη προσπαθώντας να στήσει το σατανικό της σχέδιο. Όπως αποκαλύπτεται από το διαβιβαστικό, στις κλήσεις που έγιναν όλες από τηλεκάρτα η 35χρονη με διάφορες προφάσεις δεν δίνει τον αριθμό του κινητού της.

Η πρώτη κλήση σύμφωνα με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έγινε στις 18/05/2020 από τηλεφωνικό θάλαμο στην οδό Ακαδημίας. Όμως, ήταν βράδυ και έτσι οι κάμερες δεν μπορούσαν να καταγράψουν καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αυτό που την πρόδωσε και όπως φαίνεται ήταν το πιο μοιραίο λάθος της ήταν οι άλλες δυο κλήσεις που έκανε από τηλεφωνικό θάλαμο στην λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 142. Και οι δυο κλήσεις έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν ευδιάκριτα στους έμπειρους αστυνομικούς.

 

Και έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί την έχουν πεντακάθαρα μέσα από τις κάμερες ασφαλείας. Η γυναίκα φοράει παντελόνι, έχει σακίδιο και ζακέτα την οποία όταν ήταν στην Καλλιθέα τα φορούσε μέσα από το παλτό της.

Μάλιστα σημειώνουν την εξής λεπτομέρεια: Ότι λόγω του διαφορετικού σχηματισμού του σακιδίου στα δυο στιγμιότυπα η 35χρονη να είχε πολλά από τα ρούχα που χρησιμοποίησε για να μεταμφιεστεί τα είχε μέσα σε αυτό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις