Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός! Οι τρεις γυναίκες με αδύναμο άλλοθι

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός! Οι τρεις γυναίκες με αδύναμο άλλοθι

Μια ανάσα από την μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα. Ένα στοιχείο – κλειδί κρατούν στα χέρια τους οι αρχές. Το μεγάλο λάθος της γυναίκας που σημάδεψε για πάντα την 34χρονη κοπέλα.

Μια ανάσα από την σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα είναι οι αρχές με τον κύκλο των υπόπτων να στενεύει.

Τρεις γυναίκες με αδύναμο άλλοθι είναι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ. Το στοιχείο κλειδί στις έρευνες είναι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω της η δράστις της επίθεσης και μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οι αστυνομικοί θα βρουν τον δρόμο προς εκείνη.

Την ίδια ώρα ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η 34χρονη κοπέλα αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περιστατικά από το πρόσφατο παρελθόν.

Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας έχει ήδη καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την προσωπική ζωή της κοπέλας.

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια» λέει η 34χρονη Ιωάννα – Ποιοι την ενημερώνουν

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζουν για ευνόητους λόγους να κρατούν κλειστά τα περισσότερα χαρτιά τους. Σκιαγραφούν τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ως νεαρή ηλικίας 30 έως 40 ετών, αδύνατη με ξανθά μαλλιά και μετρίου αναστήματος. Το ενδεχόμενο της ηθικής αυτουργίας έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες καθώς οι κινήσεις της γυναίκας με το βιτριόλι, δείχνουν ένα μένος που δύσκολα θα είχε τρίτο πρόσωπο.

Από τα βίντεο που έχουν δει οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως η μυστηριώδης γυναίκα με το βιτριόλι είχε τσάντα στην πλάτη και ο βηματισμός της ήταν γρήγορος. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε μερική μεταμφίεση, με το ντύσιμο και το στυλ της να χαρακτηρίζεται μοντέρνο.

Δεύτερο χειρουργείο για την Ιωάννα

Σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι σοβαράτοτα στο πρόσωπο αλλά και το σώμα της. Το 18% του σώματός της φέρνει σοβαρά εγκαύματα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, περίπου το 7% του προσώπου της παραμένει αλώβητο.

Δηλαδή φέρει εγκαύματα το 93% του προσώπου της. Η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν πάρα πολύ μεγάλη. 

Click4More Η επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Το προφητικό σενάριο του Αλέκου Σακελλάριου

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, οι ίδιοι μαζί με ειδικούς ψυχολόγους προσπαθούν να την στηρίξουν γιατί η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη. 

Η ίδια δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά. 

 

«Θέλω να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια» λέει η 34χρονη Ιωάννα

Όπως ανέφερε στο newsit.gr ο δικηγόρος της 34χρονης και γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από την ώρα που της μίλησε για το κύμα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά, από απλό κόσμο που έχει κατακλύσει τα προφίλ της στα social media και της εύχεται περαστικά. Η κοπέλα μπορεί να μην γνωρίζει ότι αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ωστόσο ξέρει μόνο όσα πρέπει και μπορεί να διαχειριστεί στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

«Της έχω μεταφέρει το σφυγμό του κόσμου, έχει μια εικόνα για το τι συμβαίνει έξω. Δεν ξέρει ότι έχει γίνει πρώτο θέμα, ωστόσο γνωρίζει πως υπάρχει μια μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο, που της στέλνει μηνύματα και της εύχονται περαστικά. Της λέω τόσα όσα μπορεί να ακούσει και να δεχτεί στην κατάσταση που βρίσκεται. Στο δωμάτιο της δεν υπάρχει τηλεόραση, ενώ ότι μαθαίνει της το μεταφέρω εγώ, η μητέρας της και ο αδελφός της. Πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ξέρει ότι η αστυνομία ψάχνει και ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εκείνη».

Εκτός όμως από την κατάσταση της υγείας της και τις προσπάθειες που καταβάλλει ώστε να θυμηθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια από την σκηνή της επίθεσης, η 34χρονη ζητά τόσο από το δικηγόρο της όσο και από τους αστυνομικούς που την επισκέπτονται, να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

«Είναι σοκαρισμένη ακόμα και μέσα της μπερδεμένη γιατί είναι πολλά τα κομμάτια, που πρέπει να βάλει σε μια σειρά. Κάνει πολλές προσπάθειες να θυμηθεί γιατί η ίδια θέλει να βρεθεί γρήγορα το άτομο που της προκάλεσε αυτό το μεγάλο κακό. Θέλει να μάθει ποια βρίσκεται πίσω απ όλη αυτή την ιστορία».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις