Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Την ξέρουν αλλά έχει εξαφανιστεί – “Φάντασμα” η μαυροφορεμένη γυναίκα

βιτριόλι

Η γυναίκα έχει εξαφανισθεί τα τελευταία 24ωρα και είναι εκείνη στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί αποκλείοντας άλλα πρόσωπα από τον κύκλο της 34χρονης Ιωάννας. Τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Μια γυναίκα της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες, αναζητούν οι αρχές οι οποίες φαίνεται πλέον να είναι μια ανάσα από την λύση του μυστηρίου της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα είναι από το περιβάλλον της Ιωάννας και σε αυτήν κατέληξαν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα. Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε μεν αλλά ακόμα αναζητείται καθώς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: Τι ψάχνουν οι αρχές στο Μετς – Που στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κατέληξαν μετά από τις εντατικές έρευνες των τελευταίων ημερών και ψάχνουν να την βρουν προκειμένου σε πρώτη φάση να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Ωστόσο, προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ έχει ταυτοποιηθεί η εν λόγω γυναίκα είναι άφαντη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από αστυνομικές πηγές αν είναι στον κύκλο των υπόπτων που είχαν καταλήξει τα τελευταία 24ωρα δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι στο φιλικό ή στο συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας. Η «εξαφάνισή» της επίσης προβληματίζει τους αστυνομικούς και τους φέρνει άλλο ένα βήμα πριν την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις