Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση στην Πατησίων – Video ντοκουμέντο από την επίθεση – Πανικός σε περαστικούς και καταστηματάρχες

Πατησίων καταστήματα video

Δείτε το video – ντοκουμέντο από την επίθεση στην Πατησίων όπου αναρχικοί έσπασαν καταστήματα. Μια επίθεση που έγινε λίγο μετά τις 10:00 προκαλώντας πανικό σε περαστικούς και καταστηματάρχες. Οι κουκουλοφόροι βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ και άρχισαν να σπάνε τα πάντα.

Η εικόνα του video είναι αποκαλυπτική. Οι πολίτες ξαφνικά αρχίζουν πανικόβλητοι να τρέχουν στο πεζοδρόμιο της Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ. Ακολουθεί η επίθεση. Μια ομάδα νεαρών με καλυμμένα χαρακτηριστικά οι οποίοι με πέτρες, σφυριά και λοστούς σπάνε ό,τι βρίσκουν μπροστά τους. Ξεσπούν με μανία στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Το… εντυπωσιακό είναι πως και πάλι ενώ οι δράστες έσπασαν δέκα καταστήματα δεν υπάρχει ούτε μια προσαγωγή από τη μεριά της αστυνομίας.

Δείτε το video ντοκουμέντο

Το χρονικό της επίθεσης στην Πατησίων

Ημέρα και νύχτα η ένταση συνεχίζεται με ομάδες αναρχικών να… ξεπηδούν από παντού και να προκαλούν καταστροφές ή να επιτίθενται κατά αστυνομικών. Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε στις 10:10 το πρωί της Παρασκευής (02.03.2018) στην Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

Πέρναγαν και έσπαζαν, λένε με οργή οι καταστηματάρχες που περιγράφουν ότι οι κουκουλοφόροι τρέχοντας περνούσαν από τις βιτρίνες και προκαλούσαν καταστροφές.

καταστήματα Πατησίων

Μια ομάδα ατόμων βγήκε από τον χώρο της σχολής και άρχισε να προκαλεί ζημιές σε εμπορικά καταστήματα αλλά και σε ένα υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. που βρίσκεται κοντά.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση με βόμβες εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ στην περιοχή του Πολυτεχνείου, κάποιοι και πάλι εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο, έκαναν ορμητήριο την ΑΣΟΕΕ.

Οι νεαροί με πέτρες, καδρόνια και λοστούς άρχισαν να προκαλούν καταστροφές στα κοντινά καταστήματα και στα ΕΛ.ΤΑ.

Οι καταστηματάρχες ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία ωστόσο μέσα σε μερτικά λεπτά οι άγνωστοι είχαν καταφέρει να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή – Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις