Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Επίθεση στο λεωφορείο 550 – Τραυματίστηκαν δύο επιβάτες! [Pics]

Επίθεση στο λεωφορείο 550 – Τραυματίστηκαν δύο επιβάτες! [Pics]
Φωτογραφία: Znews

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης σε λεωφορείο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23.10.2019), αυτή τη φορά στη λεωφόρο Συγγρού.

Το λεωφορείο 550 που εκτελεί το δρομολόγιο Κηφισιά – Φάληρο, δέχτηκε επίθεση λίγο πριν από την Πάντειο, στη στάση “Γέφυρα”. Σύμφωνα με τον οδηγό, ένας μεθυσμένος πέταξε μπουκάλι μπύρας προς το λεωφορείο, επειδή εκείνος αρνήθηκε να τον επιβιβάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το πλαϊνό τζάμι του λεωφορείου και να τραυματιστούν -ευτυχώς ελαφρά- δύο επιβάτες. Περιπολικό της Αμέσου Δράσεως έφτασε στο σημείο.

“Θα μπορούσε να με τυφλώσει”

Ένα από τα δύο θύματα της επίθεσης ήταν ο Μάριος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του. Ο τραυματισμένος νεαρός αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη την ώρα που περίμενε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.

«Ήμουν στο λεωφορείο κοντά στην πόρτα. Ξαφνικά, έρχεται ένας μεθυσμένος και βαράει το τζάμι με το πόδι του. Αμέσως μετά πέταξε το μπουκάλι, έσπασε το τζάμι και χτύπησα το κεφάλι μου. Το μπουκάλι με χτύπησε πολύ δυνατά στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού μου. Αν δεν είχα στρίψει το πρόσωπό μου, θα μπορούσε να με πετύχει στο μάτι και να με τυφλώσει. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο οδηγός είπε: “Σταματήσαμε στη στάση ‘Γέφυρα’ να κατέβει ο κόσμος. Εκεί περπατούσε ένας μεθυσμένος με ένα μπουκάλι μπύρα στα χέρια. Είδε το λεωφορείο που σταμάτησε και γύρισε προς τα πίσω. Προσπάθησε να μπει μέσα στο λεωφορείο, αλλά είχα προλάβει και είχα κλείσει την πόρτα. Τότε μπαίνει μπροστά από το όχημα και κάνει μόνος του… τσαμπουκάδες. Μου λέει: ‘Άνοιξε μου’. Όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να του ανοίξω. Του λέω: ‘Ναι κάνε στην άκρη’. Πηγαίνει και πάω να φύγω. Τότε πέταξε το μπουκάλι στο τζάμι και τραυματίστηκε το παλικάρι και άλλη μία κοπέλα. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει ξανατύχει ανάλογο περιστατικό. Η Συγγρού -παλαιότερα ειδικά- που είχε τα μπουζουξίδικα είχε πολλούς μεθυσμένους. Ας ελπίσουμε ότι θα τον πιάσει η Αστυνομία”.

Πηγή: Znews

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις