Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ερμού: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης κατ’ εντολήν συνομήλικής της

Ερμού
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Μια σοκαριστική υπόθεση που σημειώθηκε στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα την οδό Ερμού, ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές.

Πρωταγωνίστρια των όσων συνέβησαν στην Ερμού φέρεται να είναι μια 15χρονη που πληροφορίες λένε πως έδωσε εντολή σε τέσσερις αγνώστους να ξυλοκοπήσουν μια συνομίλική της!

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, 09.01.2021, στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα η έφηβη κοπέλα αλλά και δύο φίλοι που τη συνόδευαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση.

Άγριο ξύλο στη μέση της Ερμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη αναζητείται αφού φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους τέσσερις που έκαναν την ανατριχιαστική επίθεση. Η μαθήτρια βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της όταν ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της η… εντολέας της επίθεσης. Τότε την κοίταξε στα μάτια κι έδωσε την εντολή στους τέσσερις γνωστούς της να επιτεθούν στο κορίτσι.

Εκείνοι όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την ξυλοκοπούν άγρια, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως προσπάθησαν ακόμη και να την πνίξουν. Την ίδια τύχη είχαν και οι δύο φίλοι της…

Αμέσως μετά οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν ενώ η άτυχη κοπέλα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία περιγράφοντας το σκηνικό του τρόμου και λέγοντας πως γνώριζε πολύ καλά την κοπέλα που έδωσε την “εντολή”.

Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις