Έγκλημα

Έταζε “μαγικές” λύσεις στα θύματά του και τους εξαπατούσε αποκομίζοντας χιλιάδες ευρώ

Την απελπισία και την αφέλεια διαφόρων Χανιωτών, εκμεταλλευόταν ένας 33χρονος αλλοδαπός από τη Γκάμπια, ο οποίος τους διαβεβαίωνε ότι με... μάγια θα τους λύσει τα προσωπικά τους προβλήματα.

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνελήφθη ο 33χρονος ο οποίος με το πρόσχημα της επίλυσης προσωπικών προβλημάτων και εμφανιζόμενος ως μάγος, εξαπατούσε πολίτες.

Οι αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους πελάτες, προσέγγισαν τον δράστη και του ζήτησαν τη βοήθειά του, προκειμένου να τους βοηθήσει να “λύσουν” δήθεν προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο δράστης απαίτησε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ ώστε να τους βοηθήσει, ωστόσο, όταν παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια που εξαπατούσε τους πελάτες του, φωτογραφίες πελατών-θυμάτων καθώς και διαφημιστικά φυλλάδια με αναγραφόμενη την ιδιότητα του.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα