Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Έτσι κλείδωσαν σε πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη τους… διαρρήκτες για κλάματα (video)

Έτσι κλείδωσαν σε πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη τους… διαρρήκτες για κλάματα (video)

Θυμίζει περισσότερο σενάριο κωμωδίας. Όμως δεν είναι. Είναι πραγματικότητα και συνέβη τη Δευτέρα (08.06.2020) στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστές δυο διαρρήκτες… της συμφοράς.

Όταν περίπου στις 19:30 το απόγευμα οι ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος επέστρεψαν στο σπίτι τους. Μόνο που μπαίνοντας στην πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη, διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη.

Η αντίδρασή τους άμεση και από εκείνες που οι διαρρήκτες δεν περίμεναν: έκλεισαν την κεντρική πόρτα, κλείδωσαν και κάλεσαν στην αστυνομία. Αργότερα, δε, διαπίστωσαν ότι το σπίτι που είχαν «χτυπήσει» οι διαρρήκτες ήταν το δικό τους!

Click4more Τρόμος στη Νέα Σμύρνη – Βρήκαν στο σπίτι διαρρήκτες και τους κλείδωσαν

Εγκλωβισμένοι στον κοινόχρηστο χώρο και αντιλαμβανόμενοι πως βρίσκονταν λίγο πριν από τη σύλληψη, οι διαρρήκτες αποφάσισαν να δράσουν. Προσπάθησαν να διαφύγουν από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Πήδηξαν από εκεί, απείλησαν με κατσαβίδι τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τράπηκαν σε φυγή.

Για κακή τους τύχη, όμως, τους είδε ένας γείτονας της οικογένειας που εκείνη την ώρα έβγαζε βόλτα το σκύλο του και άρχισε να τους κυνηγάει. Σε βοήθεια έτρεξαν κι άλλοι κάτοικοι της γειτονιάς, ενώ όταν έφτασαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν τον έναν διαρρήκτη, Γεωργιανής καταγωγής ενώ ο άλλος αναζητείται. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν κοσμήματα και χρήματα.

Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής, κάποιοι από τους οποίους συμμετείχαν στην καταδίωξη των διαρρηκτών, οι δράστες είχαν μπει σε δυο σπίτια της πολυκατοικίας, ενώ το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που τους… έπιασε στα πράσα, βρέθηκε πεταμένο μερικούς δρόμους μακριά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις