Έγκλημα

Έβρος: Γρονθοκοπούσαν και λήστευαν ανυπεράσπιστες γριούλες!

Δράστες δύο νεαροί 17 και 20 ετών...

που διέπραξαν ληστείες και κακοποίησαν ηλικιωμένες στην περιοχή του βορείου Έβρου, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας Διδυμοτείχου.  Ειδικότερα, από την 1η έως τις 28 Απριλίου, οι δύο κακοποιοί παραβίασαν τις πόρτες τριών σπιτιών στο Διδυμότειχο και στη Νέα Βύσσα κι αφού γρονθοκόπησαν τις ηλικιωμένες ιδιοκτήτριες, αφήρεσαν το συνολικό ποσό των 3.230 Ευρώ.

Κατά των δυο νεαρών ημεδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Εξάλλου, τις πρωινές ώρες, ανδρόγυνο, ηλικίας 80 ετών, έπεσαν θύματα κλοπής και κακοποίησης από δυο αγνώστους στη Λύρα Σουφλίου. Όπως ανέφεραν στην αστυνομία, δυο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι και αφού τους έδεσαν, τους γρονθοκόπησαν, άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα και εξαφανίσθηκαν.

 Οι δύο άγνωστοι αναζητούνται από την αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα