Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έχασαν 2 κρατούμενους στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά η απόδραση έμεινε κρυφή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η μεταγωγή 12 κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού μετατράπηκε σε θρίλερ, καθώς δυο κρατούμενοι το έσκασαν και άρχισαν να κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο χωρίς κανείς να πάρει είδηση…

Όλα έγιναν την Κυριακή το μεσημέρι, όμως από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ενημέρωση για την απόδραση των κρατουμένων στο λιμάνι του Πειραιά.

Η μεταγωγή των 12 κρατουμένων διεξαγόταν κανονικά μέχρι τη στιγμή που η κλούβα έφτασε στο λιμάνι. Τότε όπως προβλέπεται οι κρατούμενοι με χειροπέδες στα χέρια αποβιβάστηκαν από το όχημα για να μπουν στο πλοίο.

Εκεί οι δύο, ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος που κατηγορούνται για κλοπές και για ληστείες κατάφεραν άγνωστο πως να διαφύγουν και να χαθούν μέσα στο πλήθος.

Οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξη τους δεν κατάλαβαν το παραμικρό μέχρι τη στιγμή που έκαναν καταμέτρηση για να τους επιβιβάσουν στο πλοίο.

Τότε σήμανε συναγερμός. Άρχισε έρευνα, αλλά ήταν αργά. Οι δύο κρατούμενοι το είχαν σκάσει.

Οι αστυνομικοί τώρα θα κατηγορηθούν για απελευθέρωση κρατουμένου, ωστόσο δημιουργεί αρκετά ερωτήματα το γιατί το περιστατικό δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε