Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Έχουν” το κομμάτι του παζλ για Μαζιώτη, Επαναστατικό Αγώνα και ΟΛΑ

“Έχουν” το κομμάτι του παζλ για Μαζιώτη, Επαναστατικό Αγώνα και ΟΛΑ

Ένας 44χρονος ποινικός από την Πελοπόννησο, οι γιάφκες σε Αθήνα και Επαρχία τα περιφερειακά στελέχη που ποτέ δεν συνελήφθησαν και η «βεντέτα» μεταξύ δυο οργανώσεων, είναι μερικά από τα κομμάτια του πολυδαίδαλου πάζλ που πρέπει να συνθέσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το λεγόμενο Ελληνικό «Αντάρτικο Πόλης».

Η χθεσινή ανακοίνωση τις Αντιτρομοκρατικής για την ομάδα Μαζιώτη στην ληστεία τις Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία της Αχαΐας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Από την πρώτη στιγμή που διεπράχθη η αιματηρή ληστεία η Αντιτρομοκρατική είχε ζητήσει συνεχή ενημέρωση καθώς όλα έδειχναν ανθρώπους που δεν κινούνται στενά στο κοινό ποινικό δίκαιο αλλά σε άλλους χώρους που έχουν συνδέσει την ένοπλη βία με την «απαλλοτριώσει» χρημάτων από τράπεζες.

Πλέον και με αδιάσειστα στοιχεία στα χέρια τους για την παρουσία Μαζιώτη στην αιματηρή ληστεία-είναι ο άνθρωπος που πυροβολεί με ανθρωποκτόνο πρόθεση σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τον αστυνομικό που είχε προσπαθήσει να τους σταματήσει-οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως υπάρχει ένας «αδύναμος κρίκος» στην αλυσίδα που συνδέει τους ανθρώπους που έχουν στελεχώσει το νέο δημιούργημα του Ν. Μαζιώτη. Τον «Επαναστατικό Αγώνα» Νο 2.
Αυτός ο αδύναμος κρίκος δεν είναι άλλος από έναν 44χρονο ποινικό ληστή Τραπεζών με καταγωγή από την Πελοπόννησο, οποίος έχει εδώ και χρόνια επαφές με άτομα του πολιτικού χώρου των Αντιεξουσιαστών και με το λεγόμενο ένοπλο της μετά «17.Ν» εποχής.

Από το 2009 η περίπτωση του συγκεκριμένου ποινικού απασχολεί την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, και μάλιστα ως ο τροφοδότης των ένοπλων οργανώσεων με οπλισμό από τα κυκλώματα των ποινικών που γνωρίζουν την μαύρη αγορά όπλων των Βαλκανίων.

Ο άνθρωπος αυτός του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί φέρεται να διαδραματίζει ρόλο πληροφοριοδότη και «οδηγού» τις ομάδας Μαζιώτη και κατ’ επέκταση του «Επαναστατικού Αγώνα» γιατί όχι και της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών», στις απαλλοτριώσεις χρημάτων από τραπεζικά υποκαταστήματα της Πελοποννήσου.

Οδηγός στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής αποτελεί μια άλλη ληστεία που είχε σημειωθεί επίσης στην Πελοπόννησο αυτή τη φορά σε Τραπεζικό υποκατάστημα, στο Δώρειο Μεσσηνίας όπου εκτιμάται πως και εκεί η ομάδα Μαζιώτη είχε έντονη παρουσία.

Άλλωστε και όπως λένε στο «Newsit» έμπειροι Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, τόσο ο «Ε.Α» όσο και η «ΟΛΑ» χρειάζονται χρήματα για να συντηρούν τα «σπίτια» που έχουν νοικιάσει σε Αθήνα και Επαρχεία με πλαστά στοιχεία και ουσιαστικά αποτελούν τις γιάφκες των δυο οργανώσεων που φαίνεται τα μέλη τους να έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ τους.

Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για περιφερειακά στελέχη του αρχικού «Επαναστατικού Αγώνα» τα οποία είχαν μείνει αλώβητα από τις συλλήψεις του 2010 και τώρα έχουν στελεχώσει τόσο των δεύτερο «Επαναστατικό Αγώνα» όσο και την «ΟΛΑ ενδεχομένως και με την προσθήκη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν τα στελέχη του Αντιτρομοκρατικού επιτελείου καθώς το δεύτερο άτομο στην ληστεία τις Κλειτορίας ναι μεν τους είναι άγνωστο πλην όμως δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για παλιό σύντροφο του Ν. Μαζιώτη που τώρα παίζει ενεργό ρόλο στο ένοπλο «κίνημα».

Τέλος η αποστολή βόμβας στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας και η σαφής πρόθεση των κατασκευαστών να έχουν θύματα μέσα στο Τμήμα, θεωρείται από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής μια ρεβάνς της «Συνομωσίας της Φωτιάς» στις απανωτές ενέργειες του «Επαναστατικού Αγώνα» και της «ΟΛΑ», οι οποίες ουσιαστικά απέσυραν από το προσκήνιο την συγκεκριμένη οργάνωση.

Άλλωστε η κόντρα μεταξύ «Ε.Α.» και «Συνομωσίας» είναι σαν το παλιό κρασί και κρατεί από το Δεκέμβρη του 08 όταν ηγετική μορφή του «Ε.Α.» είχε ξυλοκοπήσει άγρια στα Εξάρχεια έναν από τους ιδρυτές τις «Συνωμοσίας» καθώς θεωρούσε παιδαριώδη τις ενέργειες και τις επαφές της «Συνομωσίας» όσων αφορά δυναμικές παρεμβάσεις των μελών της…. οι οποίες προσέβαλαν το «Αντάρτικο Πόλης» με την πρακτική και το σχεδιασμό τους.

Διαβάστε επίσης:
Που ψάχνει το Ν. Μαζιώτη η Αντιτρομοκρατική

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο Α.Τ. Ιτέας! Αστυνομικός άνοιξε τον φάκελο και είδε τα εκρηκτικά!

Βίδες και καρφιά στο φάκελο με τα εκρηκτικά που έστειλαν στο Α.Τ. Ιτέας

Επαναστατικό Αγώνα και Νίκο Μαζιώτη “δείχνει” DNA που βρέθηκε στην αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία – Οι 28 φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε