Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Επίτεθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό που βλέπετε – Η σύλληψη του 12χρονου δράστη και των συνεργών του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Ο αστυνομικός ακινητοποίησε τον 12χρονο και λίγο αργότερα η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας

Οι συλλήψεις έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (24-07-2015) στη Χαλκίδα. Πρόκειται για τέσσερα άτομα, ηλικίας 39, 15, 12 ετών από την Ελλάδα, καθώς και ένας 36χρονος Αλβανός, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα ληστείας, κλοπή, παράβαση του νόμου για τα όπλα, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πρόκληση σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά της Αρχής.

Ειδικότερα ένας 28χρονος πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι νωρίτερα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία του, σε περιοχή της Χαλκίδας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και χρυσαφικών.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και επιστάμενες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω τέσσερις κατηγορούμενους, στην κατοχή δύο εκ των οποίων (39χρονου και 15χρονου), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος από τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής (τηλεόραση, ραδιοκασετόφωνο, φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα).

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, ο 12χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι οικιακής χρήσης, συνολικού μήκους 18 εκατοστών, σε αστυνομικό της Ασφάλειας Χαλκίδας, με σκοπό να αποτρέψει την σύλληψη του, όμως ο αστυνομικός κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον ακινητοποιήσει.

Πηγή: eviazoom

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε