Έγκλημα

Εύβοια: Μέσα σε δύο μήνες έκαναν 22 κλοπές!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες που είχα "ρημάξει" την ευρύτερη περιοχή από τον Οκρώβριο και μέχρι τον Νοέμβριο του 2010.

Οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20,21 και 25 ετών, είχαν διαπράξει 22 κλοπές σε σπίτια της Εύβοιας πριν από περίπου ένα χρόνο. Έκλεβαν αντικείμενα μεγάλης αξίας, κοσμήματα καθώς και τα κλειδιά αυτοκινήτων με τα οποία διέφευγαν στη συνέχεια.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας έφτασαν στα ίχνη τους έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν κάποια από τα αφαιρεθέντα οχήματα για να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους αλλοδαπούς μετανάστες από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Με αυτό τον τρόπο έβγαζαν κι άλλα λεφτά. Τις προωθήσεις αυτές ενεργούσαν είτε οι ίδιοι, είτε άλλη εγκληματική ομάδα με την οποία συνεργάζονταν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Χαλκίδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και στην τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα