Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: Ομολόγησαν ότι σκότωσαν στο ξύλο τον Δημήτρη Αντωνιάδη – Δάκρυα και κατάρες στη δίκη των δραστών (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Το δικαστήριο ολοκληρώθηκε και αποφάνθηκε τελικά πως η ληστεία ήταν το κίνητρο, πίσω από το άγριο φονικό

στη Σουβάλα, με θύμα τον 83χρονο Δημήτρη Αντωνιάδη που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου 2014, στα χέρια του 51χρονου Βούλγαρου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (29-07-2015) στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χαλκίδας. Δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά σε κανέναν. Δείτε τις ποινές που τους επέβαλε το δικαστήριο:

– Στον πρώτο κατηγορούμενο και συγκεκριμένα στον 51χρονο Βούλγαρο, επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη για την ληστεία μετά φόνου και 15 ημέρες φυλακή για λαθρεμπορία.

– Στον δεύτερο κατηγορούμενο και συγκεκριμένα στον 26χρονο Βούλγαρο (γιο του πρώτου δράστη) επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία, ενός έτους για επικίνδυνη σωματική βλάβη και 15 ημέρες για την λαθρεμπορία.

– Στον 3ο κατηγορούμενο και συγκεκριμένα στον 55χρονο Χαλκιδέο, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών για ηθική αυτουργία στη ληστεία μετά φόνου, καθώς και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια.

– Τέλος στον 4ο κατηγορούμενο και συγκεκριμένα στον 38χρονο ιδοκτήτη ουζερί από την Νέα Λάμψακο, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών για ηθική αυτουργία στη ληστεία και 15 ημέρες φυλακή για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστική χρήση.

– Μόνο στον 38χρονο η απόφαση είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό…

Πηγή: eviazoom

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε