Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωνές και κατάρες στη δίκη για την δολοφονία του 23χρονου Θοδωρή Γαλαζούλα

Φωνές και κατάρες στη δίκη για την δολοφονία του 23χρονου Θοδωρή Γαλαζούλα

Για μία ακόμα συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριου της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της δολοφονίας του 23χρόνου Θοδωρή Γαλαζούλα δεν έλειψαν οι φωνές και οι κατάρες.

Η μητέρα του 23χρονου υποδέχθηκε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της με φωνές και κατάρες και φορώντας και σήμερα μαύρη μπλούζα με την φωτογραφία του γιου της στην οποία έγραφε:
“Ο Θοδωρής είχε δικαίωμα στη ζωή”.
Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσαν φίλοι του 23χρονου οι οποίοι ανέφεραν ότι τόσο το θύμα όσο και ο κατηγορούμενος έκαναν χρήση ναρκωτικών και κατά περίπτωση πουλούσαν μικροποσότητες.
«Είχαν φιλική σχέση μεταξύ τους», είπαν οι περισσότεροι. «Έκαναν δουλειές μαζί. Το καταλάβαινα…μιλούσαν για χασίς, για ποιότητα και τιμές», είπε χαρακτηριστικά  ένας κοινός τους φίλος.
Στο  επίκεντρο των καταθέσεων βρέθηκε η διαφορά που φέρεται να είχε το θύμα με γνωστούς του με αφορμή αγοραπωλησία ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως είπαν,  είχε χάσει 1.000 ευρώ ενώ τόνισαν επίσης ότι ο κατηγορούμενος οπλοφορορούσε γεγονός που απέδωσαν στην κρητική του καταγωγή.
Και σήμερα η δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 18 Δεκεμβρίου, διεξήχθη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις