Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Φονικό στη Μακρινίτσα: Ανατριχίλα από τα μηνύματα μίσους του δράστη στην πρώην σύζυγό του

Φονικό στη Μακρινίτσα: Ανατριχίλα από τα μηνύματα μίσους του δράστη στην πρώην σύζυγό του

Σοκάρουν τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, στην πρώην σύζυγό του.

Ο δράστης είχε στείλει sms στην πρώην γυναίκα του πως «το τραβάει ο οργανισμός σας να ανέβω πάνω και να σας πάρω έναν έναν παραμάζωμα» για να του απαντήσει « Δημήτρη θέλει να κοιμηθεί το παιδί σου είπα». Ο ίδιος συνεχίζει και γράφει «πάρε με τηλέφωνο …πάρε με τηλέφωνο …πάρε με τηλέφωνο».

Click4more: Φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του παιδιού της άτυχης Κωνσταντίνας

Η άτυχη Κωνσταντίνα, όπως φαίνεται και από τις συνομιλίες, δεχόταν συνεχώς απειλές από τον πρώην σύζυγό της με τον 32χρονο να αφήνει συνεχώς υπονοούμενα για τα όσα σχεδίαζε.

«Αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να μείνω μόνη μου με το παιδί. Να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου» του είχε γράψει η γυναίκα με αυτόν να της απαντά οτι «βόλεψε που σε πλάκωσα και έφυγες με τόσα που κάνατε, αλλά πού θα πάει θα τα βρείτε μπροστά σας…κρίμα που σε αγάπησα και εσύ με κορόιδευες τόσα χρόνια».

H γυναίκα απομακρύνθηκε από τον 32χρονο και μετακόμισε το πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα, καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Δράστης: Τι θα γίνει θα απαντήσεις; Θα το σηκώσεις ή θα παίζεις πολύ ώρα το κρυφτούλι;Τι θα γίνει θα απαντήσεις στο τηλέφωνο, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Αμα νομίζεις εσύ ότι θα με δουλεύεις για πολύ καιρό και θα το αφήσω έτσι σε γελάσανε

28χρονη : Δημήτρη σου είπα να με αφήσεις να ηρεμήσω …δεν μπορώ άλλο

Μάλιστα είχε προσπαθήσει πολλές φορές να πείσει τον πρώην άνδρα της να πάει σε κάποιον γιατρό για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε

χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είχε απευθυνθεί ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές ζητώντας τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο, μέχρι να παρέμβουν όμως, το κακό είχε ήδη γίνει.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις