Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Ανοίξτε θα σας ξεκάνω όλους» φώναζε ο δράστης – Οργή για την πεθερά του

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Ανοίξτε θα σας ξεκάνω όλους» φώναζε ο δράστης – Οργή για την πεθερά του

«Κακούργα πεθερά θα σε σφάξω, εσύ φταις για όλα. Ανοίξτε θα σας ξεκάνω όλους …» φώναζε, χτυπώντας με κλωτσιές και γροθιές την πόρτα στο ισόγειο του σπιτιού ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου.

Την ίδια ώρα, η 28χρονη κόρη της με το δίχρονο αγγελούδι και τον πατέρα της ανέβηκαν να κρυφτούν στον επάνω όροφο του μικρού σπιτιού στη Μακρινίτσα. Η πεθερά, ασφαλώς και δεν μπορούσε να του ανοίξει, εξάλλου σε βάρος του υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα για να μη πλησιάζει την οικογένεια στην οποία είχε ξαναδημιουργήσει επεισόδια.

Η κόρη μπήκε μπροστά για να σώσει τη μάνα

Τότε ο 31χρονος, έσπασε την τζαμαρία και η πεθερά ήταν η πρώτη στην οποία επιτέθηκε με το μαχαίρι που έφερε μαζί του, με τη λάμα των 25 εκατοστών. Όρμησε στην πεθερά και της κατάφερε δυο χτυπήματα ξυστά στο πρόσωπο, καθώς θεωρούσε πως εκείνη παρακίνησε την κόρη της να τον χωρίσει και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Η πρώην γυναίκα του, με το που έσπασε την τζαμαρία ο δράστης, έτρεξε να κατέβει από την εσωτερική σκάλα για να προστατέψει την μητέρα της, επάνω έμεινε ο πρώην πεθερός του προφυλάσσοντας το εγγονάκι του.

Ξέσπασε πάνω της

Ο δράστης τότε χύμηξε στην εν διαστάσει σύζυγό του και της κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές, αποτέλεσμα των οποίων ήταν εκείνη να ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία. Πριν σπάσει την τζαμαρία, επειδή δεν του άνοιγαν την πόρτα, η 28χρονη Κωνσταντίνα πρόλαβε και τηλεφώνησε στο «100» αλλά κάλεσε παράλληλα σε βοήθεια και τον 30χρονο αδελφό της.

Διπλά άτυχος ο αδελφός

Ο άτυχος Γιώργος προσέτρεξε στο πατρικό του από την Πορταριά όπου συζούσε με την σύντροφό του. Πρόλαβε τον πρώην γαμπρό του στην αυλή και ενώ εκείνος έτρεχε για να μπει στο αυτοκίνητό του για να ξεφύγει. Στη θέα του ο δράστης εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και του επιτέθηκε με λυσσαλέο μίσος χτυπώντας τον επίσης με το μαχαίρι για να τον αποτελειώσει.

Στις 2 το μεσημέρι ο δράστης του διπλού φονικού θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Βασίλης Χήτος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις