Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Φόβος και τρόμος η συμμορία των επωνύμων! Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα – Θύμα τους γνωστός εφοπλιστής

Φόβος και τρόμος η συμμορία των επωνύμων! Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα – Θύμα τους γνωστός εφοπλιστής

– Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα
– Είχαν καταφέρει να “σπάσουν” τις δικλείδες ασφαλείας συγκεκριμένης μάρκας
– Έκλεψαν το αυτοκίνητο γνωστού εφοπλιστή έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό
– Συνελήφθησαν δυο Έλληνες κι ένας Αλβανός

Η συμμορία των επωνύμων έκλεψε το αυτοκίνητο γνωστού εφοπλιστή έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Ψυχικού. Οι κακοποιοί – συνελήφθησαν τελικά από την Αστυνομία – είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών πολυτελών αυτοκινήτων, καθώς είχαν καταφέρει να “σπάσουν” τις δικλείδες ασφαλείας σε συγκεκριμένης μάρκας πανάκριβα τζιπ τα οποία και “εξαφάνιζαν”.

Από την Ασφάλεια Αττικής συνελήφθησαν δυο Έλληνες σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα, κι ένας Αλβανός συνεργός τους, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη στην περιοχή των Σπάτων, όπου οι συλληφθέντες έκρυβαν τα πολυτελή κλεμμένα αυτοκίνητα.

Όσον αφορά στο γνωστό εφοπλιστή, με διεθνή επιχειρηματική αναγνώριση, του έκλεψαν πριν από περίπου ένα μήνα ένα πολυτελέστατο τζιπ το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του προσωρινά. Οι κακοποιοί με ειδικό μηχανισμό είχαν καταφέρει να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας του πανάκριβου αυτοκινήτου και να φύγουν από το Ψυχικό, οδηγώντας το πανάκριβο όχημα.

Στην συνέχεια και λόγω της ύπαρξης συσκευής εντοπισμού, στάθμευσαν το τζιπ σε απόμερο σημείο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και το σκέπασαν με μια κουκούλα προκειμένου να μην φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας. Στην συνέχεια και έπειτα από τέσσερις ημέρες, αφού βεβαιώθηκαν πως το αυτοκίνητο δεν είχε εντοπιστεί από το GPS, το πήραν και το οδήγησαν μέχρι την αποθήκη που είχαν νοικιάσει στα Σπάτα, με σκοπό να του αλλάξουν χρώμα και αριθμούς κυκλοφορίας και στην συνέχεια να το μεταπωλήσουν σε ανυποψίαστους αγοραστές και μάλιστα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ήδη οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την συμμορία, έχουν διαπιστώσει την κλοπή 6 πολυτελών αυτοκινήτων τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα στην αποθήκη τις σπείρας στα Σπάτα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε