Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Φυλακές Κορυδαλλού: Στενές σχέσεις της δικηγόρου με τον αρχηγό της μαφίας

Φυλακές Κορυδαλλού: Στενές σχέσεις της δικηγόρου με τον αρχηγό της μαφίας

Αποκαλύψεις για τις σχέσεις της δικηγόρου και του αρχηγού της μαφίας.
Συνομιλίες “φωτιά” κατέγραψε ο υπερκοριός.
Σχεδίαζαν να ζήσουν μαζί και να χαρούν τον έρωτά τους!

“Καυτές” είναι οι νέες αποκαλύψεις για την μαφία που “έλυνε κι έδενε” στις Φυλακές Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα για τον ρόλο που έπαιζε η δικηγόρος που συνελήφθη για τις σχέσεις της με το κύκλωμα.

Σύμφωνα με τις συνομιλίες που έχει “ακούσει” η αστυνομία, φαίνεται πως είχαν στενή σχέση που ξεπερνούσε τα όρια πελάτη – δικηγόρου, αφού ο υπερκοριός είχε “πιάσει” ερωτόλογα και αυτοσχέδια τραγουδάκι για τον έρωτα και την αγάπη!

Από τις ίδιες συνομιλίες προκύπτει ότι το μεγάλο τους όνειρο ήταν να… βρεθούν οι 2 μαζί και να κάνουν τη ζωή. Μάλιστα η δικηγόρος φέρεται να του είπε πως δεν θα χρειάζεται να δουλεύει, αφού θα δουλεύει εκείνη γι αυτόν!

Σχέδιο απόδρασης

Παράλληλα φαίνεται να του εξηγεί την διαρρύθμιση των χώρων του εφετείου και τις εξόδους από αυτό, κάτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνών καθώς φαίνεται να ετοιμαζόταν απόδραση.

Για το λόγο αυτό η αντιτρομοκρατική κάνει φύλλο και φτερό όλες τις επαφές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας των φυλακών, με το σκεπτικό για μια τέτοια επιχείρηση θα πρέπει να έχει συνεργούς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις