Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο ντοκουμέντο με τα αυτοσχέδια όπλα! Το χρονικό των συμπλοκών

Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο ντοκουμέντο με τα αυτοσχέδια όπλα! Το χρονικό των συμπλοκών

Αυτοσχέδια μαχαίρια, χατζάρες ακόμα και κομμάτια τζάμια τα όπλα των κρατουμένων.
Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε κρατούμενους από την δεύτερη και πέμπτη πτέρυγα.
Παραλίγο να ξεφύγουν και άλλο τα πράγματα και να φτάσουν στο διοικητήριο.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τα αυτοσχέδια όπλα που χρησιμοποίησαν οι κρατούμενοι στις άγριες συμπλοκές στις φυλακές Κορυδαλλού φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha.

Στο ρεπορτάζ του Alpha φαίνονται τα αυτοσχέδια όπλα και τα μαχαίρια των κρατουμένων και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από θαύμα αποφεύχθηκε ένα αιματηρό μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το χρονικό των άγριων συμπλοκών έχει ως εξής: Οι κρατούμενοι από την δεύτερη και την πέμπτη πτέρυγα έσπασαν τις πόρτες, έρχονται στα χέρια, κυνηγιούνται και κατευθύνονται προς το διοικητήριο. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος προσπαθεί να κρατήσει την πόρτα κλειστή. Τότε ένα κρατούμενος τον χτυπά με σίδερο στο χέρι. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος πέφτει κάτω και οι κρατούμενοι συνεχίζουν την πορεία τους, αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

Όταν οι κρατούμενοι της δεύτερης πτέρυγας έσπασαν τα διαχωριστικά κυκλειδώματα κρατώντας αυτοσχέδια μαχαίρια κινηθηκαν απειλητικά προς την πέμπτη πτέρυγα, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και πάλι εγκλωβίστηκαν για ώρα στα κουβούκλια ασφαλείας, ενώ ένας από αυτούς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να τους σταματήσει.  Αμέσως ο διευθυντής δίνει εντολή στους άνδρες της ομάδας αντιμετώπισης εκνομων ενεργειών να επέμβουν.

Εμείς είδαμε ένα όχλο να κινείται μαζί από τη μία πλευρά στην άλλη. Αυτό ήταν αρκετό να χτυπήσει συναγερμός γιατί οι υπάλληλοι μέσα είναι έμπειροι, καταλαβαίνουν όταν υπάρχει μια τέτοια δραστηριότητα και χτυπήσαν τον συναγερμό για να μπουν μέσα οι ειδικές ομάδες”, ανέφερε στον Alpha ο κ.Κωστίκας, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις